Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Botezatu dezvăluie totul în cartea sa

1 December 2010

La aproape 44 de ani (pe care îi împlineşte pe 3 decembrie), Cătălin Botezatu a trecut prin atâtea experiente în viaţa sa încât a simţit nevoia să le transpună pe hârtie. Fostul burlac de la reality-show-ul cu acelaşi nume, difuzat vara aceasta de Antena 1, a lansat, pe 28 noiembrie, volumul “Trei vieţi. Pedeapsa”, prima carte din biografia sa scrisă de jurnalista Monica Vlad.

.

La acest eveniment, care a avut loc în magazinul Diverta, din Băneasa Shopping City, Bucureşti, au venit Daniela Gyorfi, Ana Maria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

Surprinzător a fost că stocul de cărţi s-a epuizat în prima oră de la lansare. După două ore de acordat autografe, Cătălin a plecat să-şi lanseze cartea şi la Constanţa. Acelaşi lucru l-a făcut şi în alte oraşe ale ţării precum Sibiu, Cluj Napoca, şi Timişoara.

.

De ce s-a apucat Cătălin Botezatu de depănat amintiri?

.

Designer-ul ne-a zis de ce a ales să-şi scrie memoriile: “Am lansat această carte deoarece întotdeauna mi-am asumat trecutul şi pentru că niciodată nu mi-a fost ruşine cu lucrurile care mi s-au întâmplat. Sunt una din puţinele persoane publice care au ales să împărtăşească alături de public fiecare perioadă a vieţii lui, cu bune şi cu rele. Motivul principal al lansării cărţii “Trei vieţi. Pedeapsa” este de a scoate la iveală adevăratul Cătălin Botezatu, care este la fel de uman şi normal ca toţi ceilalţi, care iese în evidenţă datorită profesiei sale”.

Cartea “Trei vieţi. Pedeapsa” vorbeşte despre o perioadă neagră din viata lui Bote, “cu multă suferinţă, umilinţă, disperare în care am învăţat să preţuiesc cu adevărat libertatea”, spune el. Cătălin ne-a mai zis că al doilea volum va fi lansat în vara anului viitor, iar cel de-al treilea în apropierea Sărbătorilor de iarnă de anul viitor.

.

Cătălin Botezatu a recunoscut că Andrei Iordache este fiul său

Între timp, Botezatu se ocupă şi de filmările la show-ul de modă, “Next Top Model”, care va debuta la Antena 1 la sfârşitul lunii ianuarie.

De asemenea, Bote nu a uiat nici de prezentările de modă, marea sa pasiune. El va fi prezent între 1-5 decembrie la Bucharest Fashion Week, unde va prezenta creaţii inspirate din costumul military rusesc, rochii de seară şi lenjerie intimă pentru bărbaţi.

Cât priveşte viaţa personală, Bote a recunoscut, de curând, că Andrei Iordache (cel care a dansat la “Dansez pentru tine” un dans incitant în ploaie cu Adelina Pestriţu) este fiul său. Proba de AND este cea care practic l-a obligat să facă acest lucru.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare