; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin Botezatu

Botezatu are un invitat de marcă în semifinala Next Top Model (FOTO)

20 December 2012

Diseară, de la 20.30, la Antena 1, Cătălin Botezatu are un invitat de marcă în semifinala show-ului Next Top Model. Nutriționistul vedetelor de la Hollywood, Gianluca Mech, le va da sfaturi concurentelor rămase în concurs.

Prezentatorul emisiunii Next Top Model și-a dorit ca modelele ajunge în semifinală să afle lucruri importante despre dietă de la nutriționistul care se ocupă de celebrități precum Sharon Stone, Monica Belucci sau Silvio Berlusconi.

A fost o mare realizare pentru noi să-l avem invitat pe cel care a revolutionat lumea fitness-ului. Am avut parte de o colaborare extraordinară si a fost o bucurie imensă atât pentru fetele rămase în concurs cât si pentru mine personal să-l avem la Next Top Model pe senzationalul nutritionist. Gianluca Mech este de o modestie incredibilă iar întalnirea cu el a fost memorabilă', a declarat Botezatu.

Gianluca le-a adus concurentelor produse destinate exclusive modelelor, printre care siropuri naturiste anticelulitice sau produse pentru o bună circulaţie sanguină. Ba mai mult, câştigătoarea va fi invitata nutriţionistului în Italia, unde în urma unor analize ADN va primi o dietă VIP.

vlcsnap-2012-12-19-11h28m19s20

Picture 1 of 3

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare