; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Botezatu a eliminat 10 concurente la “Burlacul”

09 July 2010

burlaculCătălin Botezatu a eliminiat zece dintre cele 22 de candidate la titlul de iubita lui în cadrul reality-show-ului Burlacul' care a debutat pe 8 iulie, la Antena 1.

Într-o ceremonie extravagantă, care a avut loc la Palatul Ştirbei, designerul a ales cele 12 concurente care vor rămâne în competiţia de la Burlacul', reality-show-ul care are la bază formatul internaţional de success, The Bachelor'.

Selecţia a fost dificilă deoarece fiecare din domnişoare s-a remarcat prin ceva deosebit, fie că a fost vorba despre o personalitate interesantă, o replică inteligentă sau pur şi simplu un zâmbet superb. Momentan, în competiţie, au rămas doar cele care au reuşit să vină cu un pas mai aproape de idealul feminin al celebrului burlac.

Numele celor 12 concurente care au rămas sunt: Violeta Babliuc (masterandă în ştiinţe economice), Roxana Codreanu (arbitru de handbal), Alina Mihăilă (cântăreaţă şi studentă la actorie), Carla Şuteu (profesoară de franceză), Alina Bianca Csiki (manechin), Andrada Ersek (funcţionar public la primăria Gherla), Mihaela Stanciu (locuieşte la Milano şi face un curs de pilotaj avioane), Corina Costachi (PR), Melania Potlog (i-a oferit un trandafir alb lui Bote), Alexandra Epure (intriganta' grupului de fete), Roxana Robotin (model) şi Cristina Mantu (pasionată de tir).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare