Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Botezatu: „Bianca posedă multe circumvoluţiuni”

22 July 2011

După o relaţie tumultoasă, cu despărţiri şi împăcări, Cătălin Botezatu are în continuare o părere foarte bună despre Bianca Drăguşanu, protagonista reality-show-ului “Burlăciţa”, a cărui producător este designerul.

Cătălin crede că, dincolo de găsirea unui partener, “Burlăciţa” Bianca are ocazia să arate că e mai mult decât doar o asistentă TV.

“Această emisiune i-a dat Biancăi şansa să demonstreze că poate mai mult decât să sprijine un scaun.Vorbim despre o femeie deosebit de frumoasă, care posedă şi foarte multe circumvoluţiuni. Am vrut ca telespectatorii să o vadă pe Bianca aşa cum o cunosc şi eu: cu simţul umorului, spontană şi sarcastică atunci când trebuie. În acelaşi timp, e o femeie pe care trebuie să o respecţi, să o iubeşti, să o protejezi”, a declarat el pentru TVmania.

Cei doi au filmat împreună zile în şir pentru show-ul de la Antenă, însă Botezatu mărturiseşte că, deşi protagonista e o fostă iubită,  “pentru mine nu a fost nici mai greu, nici mai uşor. A fost un reality-show în care ne-am implicat foarte mult, atât eu, cât şi întreaga echipă”.

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare