; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Botez in stilul Beckham

03 January 2005

Anul care s-a incheiat a fost unul greu pentru cuplul Beckham: cariera solo a Victoriei s-a transformat intr-o gluma proasta, iar David a fost luat in ras pentru ratarea a doua penalty-uri la Campionatul European de fotbal. Dar lovitura de gratie data cuplului a fost marturisirea legaturilor extraconjugale pe care le-a avut fotbalistul, in vreme cand Victoria facea nazuri sa se mute in Spania, ca sa-i fie aproape sotului.
Cuplul a simtit insa nevoia sa demonstreze lumii ca marca Beckham nu si-a pierdut stralucirea si a organizat, exact inainte de Craciun, o rasunatoare petrecere de botez pentru cei doi fii: Brooklyn (5 ani) si Romeo (2 ani).
Desfasurat la resedinta lor din Hertfordshire, evenimentul a costat peste un milion de dolari, intrucat Beckhamii au dorit ca cei 120 de invitati sa vorbeasca despre el mult timp de acum inainte. Florile in valoare de 100.000 de dolari, cele sase feluri de mancare ce au costat 300.000 de dolari, tortul de “numai” 2000, realizat de acelasi cofetar ce a realizat si tortul de nunta al Madonnei, capela de 200.000 de dolari construita in gradina resedintei in care s-a tinut ceremonia, armata de valeti (cate unul pentru fiecare cuplu invitat), dar si darul pentru oaspeti- diamante impartite cu generozitate- au fost piesele de rezistenta ale botezului la care au participat Elton John (nas), Liz Hurley, fostele membre ale trupei Spice Girls, antrenorul Sven Goran Eriksson, creatorii Domenico Dolce si Stefano Gabbana. Singurul motiv de nemultumire a cuplului a fost ca Liz Hurley a ignorat cererea Victoriei ca doamnele sa nu vina imbracate extravagant: fostul manechin a aparut intr-o rochie decoltata, infuriind-o pe Victoria, gravida in sase luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare