; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bote readuce „Next top model” la Euforia TV

12 February 2012

Show-ul moderat de celebrul designer Cătălin Botezatu în care acesta descoperă, testează şi susţine în carieră tinere care îşi doresc cu ardoare sa cucerească podiumurile –va fi difuzat din această duminică în reluare pe Euforia TV, de la ora 20.00.

Creat de super top-modelul Tyra Banks, programul a ajuns deja la al 15-lea sezon în Statele Unite, unde a înregistrat un succes răsunător.

Odată intrate în competiţia Next Top Model, concurentele sunt supuse unui set de probe profesionale, incitante şi uneori extreme, pentru a-şi dovedi talentul și dedicarea necesare în industria modei.

Frumuseţea nu reprezintă singurul atribut pe baza căruia tinerele sunt acceptate în show-ul „Next top model by Cătălin Botezatu'. Viitoarele top modele trebuie să fie remarcabile, atât pe podium, cât și în timpul unei şedinţe foto sau în timpul unui interviu filmat.

Ele nu sunt însă singure în această competiţie. Cătălin Botezatu este cel care le îndrumă şi le urmăreşte evoluţia în toate etapele antrenamentelor specifice, ca preşedinte al juriului şi iniţiator în lumea modei de înaltă clasă. Mirela Vescan – make up artist, Liviu Ionescu – creatorul şi motorul celebrei agentii MRA, Gabriel Henessy – fotograf şi Laurent Tourette- hair stylist descoperă si ei alături de Botezatu viitorul model de succes!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare