; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bote, înconjurat de mirese la “Next Top Model”

10 November 2011

Cuvintele cheie ale ediţiei de joi, 10 noiembrie, din cadrul reality-show-ului Next Top Model' de la Antena 1 sunt graţie, rafinament şi ţinută. Asta pentru că fetele au parte de o provocare inedită: sunt protagonistele unei prezentări de rochii de mireasă, create de Laura Olteanu.

Rochiile sunt bătute în cristale sclipitoare, ample sau cambrate, cu pene, trene elegante şi corsete sofisticate. Defilarea are loc într-o veritabilă sală de bal, iar coregrafia este pe măsura evenimentului. Fetele trebuie să danseze vals, alături de amfitrionul show-ului, Cătălin Botezatu.

Perfecţionist până în cele mai mici detalii, Cătălin apelează la ajutorul unor profesionişti în domeniu.

Valsul învaţă corpul să îşi coordoneze mai bine mişcările şi să îşi dezvolte echilibrul fizic, iar aceste beneficii se vor resimţi în cel mai scurt timp în viaţa de zi cu zi şi, cu precădere, în cariera de model', a spus Bote.

Pentru început concurentele învaţă câţiva paşi de la coregraful trupei Iuno. Cel mai slab pare să se descurce Irina, care începe să plângă deznădăjduită şi furioasă.

Pentru a le binedispune, Bote mai are pregătită o surpriză de proporţii: el a invitat doi dintre dansatorii spectacolului internaţional Lord of the dance' by Michael Flatley.

1

Picture 1 of 7

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare