; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bote face armată cu fetele de la “Next Top Model”

06 October 2011

În episodul de azi, 6 octombrie, cele 13 frumoase concurente rămase la „Next Top Model' vor avea parte de un regim de garnizoană, antrenamente extrem de dure şi peripeţii cât cuprinde la Arsenal Park Orăştie, sub atenta supraveghere a comandantului Cătălin Botezatu.

Echipa „Next Top Model' a poposit de această dată într-o fostă bază militară secretă, unde în vremea celui de-al doilea război mondial funcţiona una dintre cele mai importante fabrici de armament din lume.

Acum, Arsenal Park Orăştie s-a transformat într-o fabrică de adrenalină şi bună dispoziţie. Cu toate astea, fetele nu sunt deloc speriate şi spun că Mai grav decât la cimitir în miez de noapte nu poate fi!'

Cătălin a strigat adunarea în stilul său caracteristic, cu o portavoce: Fetele de la „Next Top Model', jos! Haideţi mimozelor, mai repede!'.

Pentru că modellingul înseamnă multă disciplină, Cătălin Botezatu le propune concurentelor un antrenament de alergare: O să începem să alergăm până când o să vă daţi duhul', a zis Botezatu.

Pe lângă cursa maraton, designer-ul a vrut să vadă cum se descurcă frumoasele protagoniste cu probele de echilibru, înrudite cu mersul fashion. Pe un podium în mişcare, Cătălin spune că vrea să le înveţe pe concurente cu greul, ca să nu se mai plângă la vederea unui podium normal. Concurentele însă sunt hotărâte să facă faţă provocării şi ţopăie încordate şi încruntate pe catwalk-ul mişcător.

bote-face-armat-cu-fetele-de-la-next-top-model-22

Picture 1 of 24

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare