; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bordea a plecat din spital pe semnătură, ca să prezinte iComedy

Bordea a plecat din spital pe semnătură, ca să prezinte “iComedy”

27 December 2013

Bordea a plecat din spital pe semnătură, ca să prezinte iComedy 2Cătălin Bordea este invitatul special al ediției din 27 decembrie a show-ului iComedy, pe care-o va prezenta alături de Mikey Hash. Ca să ajungă la emisiune, Cătălin a plecat din spital pe semnătură', pentru că, în urmă cu o zi, se accidentase la filmările pentru show-ul Totul e permis', iar medicii au vrut să-l rețină, pentru investigații.

Am sărit de pe o trambulină pe alta, m-am izbit de un zid, am ricoșat din zid, n-am calculat cum trebuie căzătura și am dat cu spatele de muchia trambulinei. Doare. Să nu încerci! Am ajuns la spital, au vrut să mă țină acolo sub observație, dar nu am vrut să rămân', a povestit Cătălin.

El mai spune că durerea a fost mai mare decât accidentarea în sine. Doctorii îți spun toate alea, mi-au zis: clar e inima, sau rinichiul, clar e coasta, piciorul nu o să-l mai simți. La final, mai aveau să-mi spună că sunt însărcinat. Până la urmă, este vorba despre o fisură mică de vertebră'.

Aceasta nu este prima apariție a lui Cătălin Bordea la iComedy. El a mai apărut aici în scheciuri, însă niciodată în calitate de invitat special. Ideea e foarte faină, pentru că ne înțelegem foarte bine', a mai spus el.

Celălalt invitat al ediției de sărbătoare este Pepe, care va cânta Împodobește, mamă, bradul', celebra piesă lansată de Fuego.

iComedy se difuzează vineri, 27 decembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare