; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Yabba Dabba Dinozauri©Boomerang

Boomerang lansează sâmbătă, 29 februarie, „Yabba Dabba Dinozauri”, bazat pe serialul „Familia Flintstone”

27 February 2020

Noul serial animat „Yabba Dabba Dinozauri' va avea premiera sâmbătă, 29 februarie, de la ora 10.00, la Boomerang.

 Vezi galeria foto >

Yabba-Dabba-Doo! Familia modernă a epocii de piatră se întoarce, Boomerang urmând să lanseze un nou serial de comedie și aventură, „Yabba Dabba Dinozauri', bazat pe popularul desen animat Hanna Barbera, „The Flintstones'.

„Yabba Dabba Dinozauri' urmărește viața celor mai buni prieteni Pebbles Flintstone și Bamm-Bamm Rubble, copiii lui Fred și Wilma Flintstone și ai lui Barney și Betty Rubble. Împreună cu Dino, animalul lor de companie, un dinozaur credincios, dar puțin nebun, ei luptă împotriva unor noi dușmani, trăiesc aventuri interminabile și interesante, învățând, în același timp, despre viață și despre importanța prieteniilor.

Pebbles și Bamm-Bamm trăiesc în epoca preistorică, în orașul Bedrock, o civilizație modernă din epoca de piatră. Cu toate acestea, ori de câte ori au șansa, le place să se îndrepte spre ținuturile sălbatice din afara orașului, unde mediul înconjurător este la fel de uimitor ca nenumăratele tipuri de dinozauri care trăiesc acolo.

Nu ratați aventurile noi și neașteptate ale lui Pebbles și Bamm-Bamm! „Yabba Dabba Dinozauri' se lansează la Boomerang, sâmbătă, 29 februarie, de la ora 10.00, și poate fi urmărit în fiecare sâmbătă și duminică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare