; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dorothy si Vrajitorul din Oz © Boomerang

Boomerang aduce un nou serial animat! Ce mai vedem în octombrie la Cartoon Network și Boomerang

25 September 2017

În octombrie, vom avea la Cartoon Network două porții de „Ben 10' și episoade noi din animațiile îndrăgite. Iar la Boomerang vom avea o premieră: „Dorothy şi Vrăjitorul din Oz'.

 

 

PROGRAM SPECIAL: „Ben 10: Omni-Păcălit'

Premiera: sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 10.00, la Cartoon Network

Difuzare: de luni până vineri, de la 10.00.

Atunci când Ben pornește într-o călătorie în Portland alături de familia sa, călătoria este întreruptă de apariția unui nou extraterestru, Gax. Curând, Omnitrixul lui Ben 10 începe să se comporte ciudat, iar Ben se transformă dintr-un extraterestru în altul, fără a mai putea controla Omnitrixul.

 

EPISOADE NOI: „Ben 10'

Premiera: luni, 23 octombrie, de la ora 19.10, la Cartoon Network.

Difuzare: de luni până vineri, de la ora 19.10.

Acțiune, suspans, zece extratereștri uimitori, un singur erou: Ben 10. Energicul Ben Tennyson se întoarce cu și mai multă acțiune și situații comice, în încercarea de a salva lumea de răufăcători și nu ar putea face toate astea dacă nu ar avea Omnitrixul care îl ajută să se transforme în zece extratereștri diferiți, fiecare cu puteri uimitoare.

 

EPISOADE NOI: „Formidabilele magisăbii'

Premiera: luni, 16 octombrie, de la ora 17.40, la Cartoon Network.

Difuzare: de luni până vineri, de la ora 17.40.

Atunci când aventurile au nevoie de aventurieri, Vambre și Prohyas sunt cei mai potriviți. Amândoi mânuiesc magisăbii incredibile cu puteri excepționale. Deși acțiunea și aventura înseamnă totul pentru Prohyas, el rămâne un neîndemânatic în mărime naturală. La polul opus, Vambre are impresia că e surioara mai disciplinată și mai serioasă, ceea ce nu e cazul. La fel ca Prohyas, și ei îi place să adune Magisăbii și e obsedată de cărțile cu Veronica Victorious.

 

SERIAL NOU: „Dorothy şi Vrăjitorul din Oz'

Premiera: luni, 16 octombrie, de la ora 20.35, la Boomerang.

Difuzare: de luni până vineri, de la ora 20.35.

„Dorothy şi Vrăjitorul din Oz' este o comedie bazată pe opera lui L. Frank Baum, a cărei acţiune se petrece după momentul în care Dorothy şi prietenii săi au învins-o pe vrăjitoarea de la Apus. Urmând povestea originală, Dorothy a fost numită Prinţesa Oraşului de Smarald. Fiind născută să fie prinţesă, Dorothy îşi îndeplineşte cu succes îndatoririle regale, dând dovadă de entuziasm, curaj şi fermitate. Iar Dorothy trebuie să dea dovadă şi de multă responsabilitate, deoarece Oz este destul de haotic. Ţinutul este populat de vrăjitori şi vrăjitoare, Maimuţe Zburătoare şi de o întreagă menajerie de creaturi.

 

EPISOADE NOI: „Tom și Jerry se dau în spectacol'

Premiera: luni, 23 octombrie, de la ora 18.50, la Boomerang.

Difuzare: de luni până vineri, de la ora 18.50.

Chiar dacă Tom a trândăvit în fiecare zi și a înfulecat întruna, el este încă înfometat și are o singură dorință, să îl mănânce pe Jerry. Tom încearcă toate șiretlicurile posibile pentru a-l prinde pe Jerry, dar acesta este mult mai inteligent și scapă de fiecare dată ca prin urechile acului, spre disperarea lui Tom care este pedepsit din cauza dezastrului pe care îl lasă în urma sa.

 

EPISOADE NOI: New Looney Tunes

Premiera: luni, 9 octombrie, de la ora 17.25, la Boomerang.

Difuzarea: de luni până vineri, de la ora 17.25.

Bugs și prietenii se întorc cu și mai multe năzbâtii și situații care mai de care mai amuzante. Și de această dată Wile E. Coyote și Yosemite Sam îi cam dau bătăi de cap lui Bugs, dar el știe întotdeauna cum să transforme situația în avantajul său mai ales că, atunci când dă de probleme, prietenii lui sunt mereu prin preajmă pentru a-l ajuta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare