Homepage  / Vedete româneşti

E oficial! Bontea, Scarlătescu și Dumitrescu nu se mai întorc la „Chefi la cuțite”. Antena 1 e gata să anunțe noii jurați

E oficial! Bontea, Scarlătescu și Dumitrescu nu se mai întorc la „Chefi la cuțite”. Antena 1 e gata să anunțe noii jurați
9

de Roxana Mirea,

Postul Antena 1 este gata să anunțe cine sunt noii jurați de la „Chefi la cuțite”. După plecarea total neașteptată a lui Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, fanii așteaptă cu nerăbdare să afle cine sunt noii chefi. Show-ul TV este pregătit pentru o mare schimbare.  

Antena 1 anunță noii jurați de la „Chefi la cuțite” 

Anunțul că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au renunțat la show-ul „Chefi la cuțite” a luat prin surprindere pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la o asemenea răsturnare de situație. Acum, fanii emisiunii vor să afle cine vor fi noii chefi de la „Chefi la cuțite”. Ei bine, Antena 1 este pregătită să facă marea dezvăluire și promite să îi anunțe pe noii jurați în scurt timp.

Cert este că s-a produs o nouă schimbare, iar emisiunea va avea 4 jurați, în loc de 3. „Fii cu ochii-n patru! Vin noii chefi la cuțite, ÎN CURÂND pe Antena 1 și AntenaPLAY!”, anunță Antena 1. 

De ce Dumitrescu, Scărlătescu și Bontea au renunțat la Chefi la cuțite   

Antena 1 a anunțat înlocuirea primilor 3 jurați ai formatului: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Mega succesul „Chefi la Cuțite” continuă cu noile staruri care vor fi anunțate în curând.   

Motivul despărțirii – Refuzul celor 3 jurați de a participa la filmările din octombrie 2023, conform calendarului de filmare comunicat către ei în martie 2023, refuz exprimat cu foarte puțin timp înainte de data stabilită pentru filmările sezonului 13. Foștii jurați au invocat starea de oboseală drept justificare pentru refuzul lor, deși între filmări pauza a fost de 6 luni (aprilie-octombrie 2023).  

„Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a declarat Mona Segall, producătoarea show-ului. 

mircea-radu-reactie-dura-dupa-ce-bontea-scarlatescu-si-dumitrescu-au-refuzat-sa-mai-filmeze-pentru-chefi-la-cutite-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Florin Dumitrescu a rupt tăcerea după plecarea de la Antena 1 

Florin Dumitrescu a rupt tăcerea și a distribuit un mesaj în mediul online în care a ținut să menționeze că plecarea sa de la Antena 1 nu a fost una care a avut loc din considerente financiare, așa cum s-a vehiculat în presă. În plus, Florin Dumitrescu nu a exclus varianta implicării într-un nou proiect alături de foștii săi colegi, deși a subliniat că momentan nu intenționează să se întâlnească cu aceștia. 

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice”, a scris Florin Dumitrescu. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton