; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bono primeşte lecţii de filantropie de la fiicele sale

03 June 2010

Bono ia lecţii de la copii săiVocalul trupei U2 a recunoscut că învaţă mereu lucruri noi despre lume de la copiii săi, relatează digitalspy.co.uk.

Bono (50 de ani) a spus că fiicele sale, Jordan şi Memphis Eve, sunt foarte implicate în domeniul filantropiei şi îl ţin tot timpul la curent cu noile cauze.

„Sunt foarte enervante. Dacă credeaţi că eu sunt enervant, ele sunt şi mai rău. Nu vor să accepte pierderea vieţilor din zone îndepărtate, pe care mulţi dintre noi o luăm ca atare, deoarece ştiu cât de uşor pot să schimbe lucrurile. Trebuie doar să vrem ', îşi laudă cântăreţul odraslele.

Săptămâna trecută, Bono a fost externat dintr-un spital din Munchen, unde a fost operat de urgenţă la spate ca urmare a unei paralizii parţiale a picioarelor. Din această cauză, trupa irlandeză trebuie să reprogrameze câteva concerte ale turneului din SUA pentru anul viitor.

„Deşi înţelegem că fanii U2 sunt dezamăgiţi, prioritatea absolută este recuperarea lui Bono', spunea Arthur Fogel, producătorul turneului.

Cântăreţul irlandez a mai vorbit despre organizaţia sa filantropica, Product Red, a avut un impact important asupra vieţilor oamenilor nevoiaşi lucrând cu retailerii pe produse specializate: „Oamenii au început să înţeleagă. America a început să înţeleagă. Mulţi îşi dau seama cât de uşor este să salvezi o viaţă. În timp ce toată lumea îşi spune să bagi mâna în buzunar, Product Red nu face asta'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare