Homepage  / Vedete / Vedete străine

Bono, Halsey și Pharrell Williams vor cânta în animația „Sing 2”

Bono, Halsey și Pharrell Williams vor cânta în animația „Sing 2”

de Redactia Tvmania

Bono, celebrul solist al legendarei trupe U2, Halsey și Pharrell Williams sunt doar câteva voci care se vor auzi pe coloana sonoră a animației „Sing 2”, informează dailymail.co.uk. 

 

„Sing 2” este continuarea comediei muzicale animate de mare succes „Hai să cântăm!” / „Sing”, lansată în 2016. Aceasta avea în centru un koala pe nume Buster Moon (voce: Matthew McConaughey), care se lupta să-și aducă teatrul de revistă la succesul de altădată. Vocile personajelor principale și ale diverselor animale care se prezentau la preselecție, de la purcei, maimuțe, crocodili, tauri, elefanți, porci spinoși sau iepuri, aparțineau unor nume sonore, de la Reese Witherspoon la Scarlett Johansson, Seth MacFarlane, John C. Reilly, Taron Egerton, Jennifer Hudson, Jennifer Saunders, Nick Kroll, Garth Jennings, Tori Kelly sau Jay Pharoah. 

 

„Hai să cântăm!” a fost produs de studiourile Illuminations Entertainment, care au mai realizat și uriașele succese „Sunt un mic ticălos” (2010) și „Minionii” (2015), și a avut încasări impresionante, de 634 de milioane de dolari la nivel internațional, la un buget de 75 de milioane. 

 

O parte dintre vedetele primului film se vor regăsi și în distribuția acestei continuări, „Sing 2”, a cărei premieră este programată pe 22 decembrie 2021. În „Sing 2” îi vom revedea pe Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Seth MacFarlane, Nick Kroll, Tori Kelly, Taron Egerton, cărora li se vor alătura actorii Bobby Cannavale, Letitia Wright și Eric André, dar și muzicienii Bono, Halsey și Pharrell Williams. 

 

Bono, solistul celebrei trupe U2, va fi personajul Clay Calloway, un leu vedetă rock pe care restul distribuției vrea să-l vadă pensionat, pentru a putea prezenta varianta lor de spectacol în fața magnatului Jimmy Crystal, un lup interpretat de Bobby Cannavale. Acesta va fi debutul lui Bono pe coloana sonoră a unui film, deși hiturile trupei U2 au fost auzite până acum pe coloana sonoră a numeroase filme și producții de televiziune.

 

Cântăreața Halsey va fi vocea lui Porsche, fiica adolescentă a lui Crystal, iar Pharrell Williams îi va împrumuta vocea sa lui Alfonso, un elefant prietenos care are un camion cu care livrează înghețată și care se îndrăgostește de colega lui, Meena, o adolescentă elefant a cărei voce îi aparține lui Tori Kelly. 

Muzicianul Pharrell Williams a compus și a interpretat excelente piese muzicale în nenumărate filme de succes ale ultimilor ani. El deține șase premii Grammy, printre multe alte trofee, iar  piesa „Happy”, compusă pentru animația „Sunt un mic ticălos 2” (2013) i-a adus o nominalizare la Oscar în 2014. 

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton