Homepage  / Cinema

Bond. Noul James Bond! Cine este actorul căruia i s-a oferit rolul celebrului agent 007

Bond. Noul James Bond! Cine este actorul căruia i s-a oferit rolul celebrului agent 007
8

de Cătălina Matei,

După ce ani la rând s-a vehiculat că noul actor ce îl va întruchipa pe James Bond va fi ales dintre Idris Elba, Henri Cavill, Rege Jean Page, Tom Hardy sau Richard Madden, se pare că altcineva este... câștigătorul. Taboildele britanice scriu că rolul lui 007 i-a fost oferit unui actor englez în vârstă de 33 de ani, nominalizat de două ori la Premiile Bafta și câștigător al unui Glob de Aur.

Deși un sondaj recent a sugerat că Idris Elba a fost alegerea numărul unu a publicului pentru rolul celebrului agent M6, în ciuda faptului că are 51 de ani, noul James Bond este un alt actor: Aaron Taylor-Johnson.

Acestuia i s-a s-a oferit „oficial” rolul agentului 007, interpretat până acum de actorul Daniel Craig. În vârstă de 33 de ani, „noul” Bond este un actor englez, cunoscut pentru rolurile sale din „Nocturnal Animals”, „Kick-Ass”, „Nowhere Boy” și „Avengers: Age of Ultron”. De asemenea, va juca și în mult așteptatul remake al filmului horror „Nosferatu”.

Astfel, Aaron Taylor-Johnson ar fi al șaptelea actor britanic care ar juca rolul lui James Bond, de la lansarea francizei, în 1962, scrie DailyMail.

O sursă citată de The Sun a declarat: „Bond este rolul lui Aaron, dacă dorește să accepte. Oferta oficială este pe masă și se așteaptă răspunsul lui….În ceea ce-i privește pe Eon, Aaron va semna contractul zilele următoare și pot începe să se pregătească pentru marele anunț”.

De-a lungul carierei, Aaron Taylor-Johnson a fost nominalizat de două ori la Premiile Bafta și a câștigat un Glob de Aur pentru rolul secundar pentru „Nocurnal Animals”.

Acqua Di Gio By Giorgio Armani Photocall – MadridIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Aaron Taylor-Johnson are o soție cu 24 de ani mai în vârstă

Britanicul Taylor-Johnson a cunoscut-o pe actuala sa soție, producătoarea Sam Taylor-Wood, în 2009, pe platourile filmului „Nowhere Boy”. Atunci el avea doar 18 ani, iar ea 42. S-au căsătorit trei ani mai târziu și și-a schimbat numele în Taylor-Jonhson. Împreună au două fete, însă actorul este și tată-vitreg pentru fiicele soției sale din fosta relație.

Locarno Film Festival – Aaron Taylor JohnsonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 8

În curând, Aaron Taylor-Johnson va putea fi văzut în cinematografe alături de Ryan Gosling și Emily Blunt în The „Fall Guy”.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton