; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bon Jovi se intoarce la rock

14 September 2009

Dupa melodicul “Lost Highway” (2007), Bon Jovi va lansa in noiembrie un album cu sunetul rock care a consacrat-o. “The Circle” va fi al 11-lea album al trupei.

Rockerii de la Bon Jovi vor lansa in aceasta toamna albumul “The Circle”. Vestea vine din partea revistei Rolling Stone, care l-a intervievat pe chitaristul Richie Sambora. Potrivit acestuia, cvartetul va “reveni la rock&roll” pe acest album. Primul single, antemicul “We Weren’t Born To Follow” a debutat la radio si la TV in august, iar albumul ii va urma pe 10 noiembrie.

Turneu, din 2010
“The Circle”, al unsprezecelea album al trupei, vine dupa “Lost Highway”, din 2007, care a inregistrat un succes rasunator la public, cu sunetul sau country. De data aceasta, insa, Bon Jovi se intorc la chitari electrice si rock: “Cred ca faptul ca am facut un disc cu acel tip de sunet a creat un soi de gol care trebuie umplut cu un mare album rock. E o evolutie continua”, a explicat Richie Sambora pentru Rolling Stone. Acesta a mai specificat ca discul nu suna ca nimic din ce a mai scos pe piata Bon Jovi, iar cei care au apucat sa asculte albumul in primele sale faze le-au dat unda verde celor patru muzicieni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare