Homepage  / Vedete străine

Bombă în lumea telenovelelor. Fernando Colunga și Blanca Soto se pregătesc să devină părinți

Bombă în lumea telenovelelor. Fernando Colunga și Blanca Soto se pregătesc să devină părinți
6

de Anda Dincă,

Actorii de telenovele Fernando Colunga (57 de ani) și Blanca Soto (44 de ani) așteaptă primul lor copil, după 11 ani de relație, anunță tvynovelas.com.

Fernando Colunga și Bianca Soto păstrează misterul asupra sarcinii

În ciuda faptului că ambii au fost mereu discreți cu viața lor amoroasă, vestea că vor deveni părinți peste 4 luni a stârnit un mare interes și speculații în presa din SUA și Mexic, țara de origine a celor doi. Până în prezent niciunul dintre ei nu a ieșit în public cu declarații, însă tabloidele continuă să scrie despre sarcina Blancăi, monitorizată la o clinică din Miami.

Multe dintre site-uri susțin că ea și Fernando ar fi apelat la fertilizarea in vitro, altele că viitorul bebeluș este conceput pe cale naturală, însă niciun site nu infirmă știrea că ei așteaptă un copil.

Mai mult decât atât, Javier Ceriani, gazda unei emisiuni online, „Chisme no like”, ar fi declarat: „Nu mai există nicio îndoială, se confirmă din nou, Blanca Soto este însărcinată în cinci luni cu Fernando Colunga, care va fi tată de băiat”.

The Launch Of Tarina Tarantino Beauty presented Exclusively at SephoraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cei doi actori s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale telenovelei din 2012, „Îți ordon să mă iubești!” („Porque el Amor Manda”), iar de atunci formează un cuplu discret, atât de discret încât, de multe ori, tabloidele au ieșit la rampă cu știri legate de sexualitatea lui Fernando, susținând că de fapt acesta ar fi homosexual.

Actorul, celebru în România pentru rolurile din telenovele de succes precum „Sărmana Maria”, „Esmeralda” sau „Amor real”, nu a dat niciodată curs zvonurilor, de fiecare dată alegând să vorbească în interviuri doar despre viața sa profesională.

Fernando are o agendă foarte încărcată și este implicat în numeroase proiecte

Cât privește cariera, Fernando se bucură în continuare de succes. Pe 13 noiembrie a avut premiera în Mexic cea mai recentă telenovelă a sa, „El maleficio”, în care face pereche cu Marlene Favela. La Netflix el poate fi văzut în „Secretul familiei Greco” („El Secreto de la Familia Greco”), iar la postul american Telemundo va apărea în curând în serialul „El Conde: Amor y honor”, o adaptare a romanului lui Alexandre Dumas, „Contele de Monte Cristo”. În această producție Fernando joacă alături de cunoscutele actrițe Ana Brenda Contreras și Marjorie de Sousa.

În timp ce Fernando acceptă proiect după proiect, în ultimii ani Blanca (protagonista din „Señora Acero” și „Eva Luna”) a stat departe de platourile de filmare. Ultimul serial în care a jucat se numește „No te puedes seconder” și a avut premiera la Telemundo în 2019.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton