Homepage  / Vedete româneşti

Bogdan Vlădău, mesaje cu subînțeles după divorțul de Gina Chirilă: „Femeile din ziua de azi…”

Bogdan Vlădău, mesaje cu subînțeles după divorțul de Gina Chirilă: „Femeile din ziua de azi...”
8

de Cristina Țapu,

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au confirmat că au divorțat la începutul lunii august. În ciuda faptului că nu au făcut declarații public despre motivul care a stat la baza deciziei de a merge pe drumuri separate, cei doi au distribuit pe conturile rețelelor de socializare mesaje cu subînțeles. Recent, Bogdan Vlădău a scris un mesaj care a creat un nou motiv de discuție în rândul fanilor săi.

Bogdan Vlădău, mesaje cu subînțeles după divorțul de Gina Chirilă

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au pus capăt relației lor, iar cea care a confirmat despărțirea a fost Gina. Fotomodelul nu a dezvăluit motivul pentru care relația dintre ea și Bogdan a ajuns la final, însă a lăsat de înțeles că actorul ar fi avut probleme în a înțelege conceptul de fidelitate. De altfel, Gina povestea, cu ani în urmă, că Bogdan i-a fost infidel la începutul relației lor, însă a avut puterea de a-l ierta.

​„Băi, femeile în ziua de astăzi își doresc un bărbat prost, dar descurăreț, gelos, dar înțelegător, distant, dar afectuos. Băi, din câte am priceput eu, astea își doresc un bipolar, schizofrenic, cu grave probleme de comportament, mă. Ferească Dumnezo!”, a fost mesajul pe care Bogdan Vlădău l-a distribuit pe pagina de Instagram.

Cum a trecut Gina Chirilă peste infidelitatea lui Bogdan VlădăuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Gina și Bogdan s-au despărțit după o relație care a durat mai bine de un deceniu

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au decis să meargă pe drumuri separate după o relație care a durat mai bine de un deceniu. Gina a fost cea care a confirmat despărțirea de Bogdan, la scurt timp după ce în spațiu public au apărut imagini în care actorul se plimba pe o stradă din București alături de o altă femeie, de care părea destul de apropiat.

Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru. Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelul copilului nostru.”, a scris Gina Chirilă pe pagina personală de Instagram.

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au căsătorit civil în anul 2017, și au organizat o petrecere restrânsă, la care au participat doar membrii familiei și cei mai apropiați prieteni ai cuplului. Trei ani mai târziu, cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe, pe nume Katia.

Sursă foto: Instagram

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton