; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bogdan Vlădau, la un pas de un alt accident

FOTO: Bogdan Vlădau, la un pas de un alt accident

08 August 2013

După ce Burlacul' s-a îmbarcat pe luxosul vas Splendida', al doilea vas ce aparţine companiei MSC, diseară, la orele 20:30, la Antena 1, Bogdan Vlădău va ancora împreună cu o concurentă în Valencia.

În capitala Spaniei răsăritene, timp de o zi întreagă, burlacul va avea o întâlnire cu una dintre concurente despre care şi-a propus să afle mai multe detalii, în special detalii legate de fosta ei relaţie.

Bogdan a fost rănit de faptul că ultima fată eliminată era îndrăgostită de un alt bărbat, motiv pentru care el vrea să prevină situaţia în care aceasta încă mai are sentimente faţă de fostul ei soţ.

vlcsnap-2013-08-07-12h10m08s80

Picture 1 of 4

Bogdan i-a pregătit fetei o plimbare romantică cu caleaşca prin Valencia. După ce Bogdan Vlădău a fost aproape de un accident pe Coasta de Azur, în Valencia pericolul îl paşte din nou. Calul nărăvaş a început să alerge în timp ce burlacul se dădea jos din trăsură.

Tot diseară, una dintre concurente are parte de un incident din cauza  rochiei, ocazie cu care celelalte pretendente la inima lui Vlădău o atacă', iscându-se astfel scântei şi momente tensionate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare