; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bogdan Vlădău

Bogdan Vlădău, gazda celui mai nou sezon “Burlăciţa”

31 January 2014

Bogdan VladauReality-show-ul “Burlăciţa”, ajuns la al doilea sezon, va fi prezentat de Bogdan Vlădău. Noul sezon va începe în această primăvară la Antena 1.

Cu toate că încă nu s-a hotărât cine va fi burlăciţa acestui sezon, fostul burlac recunoaşte că este onorat că va prezenta show-ul.

„Emisiunea „Burlăciţa' este o provocare pentru mine şi îmi doresc din suflet să o trec cu bine. Sunt foarte onorat de încrederea pe care Antena 1 mi-a acordat-o şi o să fac tot ce pot ca să nu dezamăgesc', mărturiseşte prezentatorul emisiunii.

Artistul a fost de-a dreptul încântat de noul statut pe care îl va avea în „Burlăciţa': „Nu am emoţii şi nu îmi este teamă de rolul de prezentator pe care o să-l am pentru că am avut un exemplu foarte bun de la care să învăţ, Cătălin Botezatu. Sincer, am furat puţin din meseria lui Cătălin din sezonul trecut în care eu am fost cel curtat de fete', a adăugat prezentatorul.

Cu toate că rolul de gazdă i s-a atribuit lui Bogdan, nici Cătălin Botezatu nu va sta departe de acest format pentru că el va fi guest star-ul din marea finală a acestui sezon. Proiectele actuale pe care celebrul designer le are la momentul actual şi starea de sănătate nu i-au permis să accepte şi de această dată titlul de gazdă a emisiunii „Burlăciţa'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare