Homepage  / Vedete româneşti

Bogdan Vlădău a rupt tăcerea, după zvonurile despre despărțire. Ce se întâmplă între el și Gina Chirilă

Bogdan Vlădău a rupt tăcerea, după zvonurile despre despărțire. Ce se întâmplă între el și Gina Chirilă
10

de Roxana Mirea,

În ultima perioadă, au existat mai multe zvonuri potrivit cărora Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-ar fi despărțit. Pe lângă faptul că a șters aproape toate fotografiile cu ei doi de pe rețelele de socializare, fotomodelul și-a intrigat fanii cu o serie de mesaje ambigue. Acum, Bogdan Vlădău a rupt tăcerea despre ce se întâmplă între ei. 

Bogdan Vlădău, după ce s-a zvonit că el și Gina Chirilă s-au despărțit 

Recent, Gina Chirilă a sugerat că mariajul cu Bogdan Vlădău ar fi pe cale să se încheie. Pe lângă faptul că a șters aproape toate fotografiile cu ei doi de pe rețelele de socializare, fotomodelul și-a intrigat fanii cu o serie de mesaje ambigue. Continuând să fie zâmbitoare și atrăgătoare, dar fără soțul ei, Gina și-a exprimat sentimentele printr-o serie de citate motivaționale pe care le-a folosit ca descrieri în postările sale. 

Poate într-un alt univers l-am lovit în față pentru lipsa de respect” , „Învață să o termini cu oamenii, nu să fii supărat și nici deranjat. Doar să o termini”, au fost două dintre mesajele pe care Gina Chirilă le-a postat pe pagina personală de Tik-Tok. 

În acest context, Bogdan Vlădău a pus punct speculațiilor și a declarat că el și Gina nu s-au despărțit. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Bogdan Vlădău a anunțat că mariajul cu Gina Chirilă merge înainte. Revenit dintr-o vacanță în Costa Rica și Zanzibar, Bogdan Vlădău a spus că el și Gina Chirilă sunt în continuare un cuplu. „Sunt de pe drumuri, încă îmi revin un pic. (…) Știi cum e, atunci când ești persoană publică, am citit tot felul de articole. 

Am văzut la un moment dat că eu am postat o chestie care nu avea legătură cu mesajul pentru nimeni, era un mesaj în general, să nu își vândă sufletul ca să accelereze lucrurile în viață. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu tot ce postăm noi, fiind persoane publice, nu are legătură cu viața noastră privată. N-are!”, a spus el la Pro TV, potrivit libertatea.ro. 

Bogdan Vlădău, după ce s-a zvonit că el și Gina Chirilă s-au despărțit  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Pozele sunt scoase de mai bine de un an” 

Bogdan Vlădău a continuat prin a spus că, dacă el și Gina Chirilă s-ar fi despărțit, ar fi anunțat acest lucru printr-un anunț oficial. 

Dacă s-ar întâmpla ceva atât de radical în viețile noastre, cred că suntem destul de mari și de maturi ca să facem un anunț oficial, în care să spunem clar, asta e hârtia de divorț de la notar sau de la altă autoritate. Nu e cazul aici!” a spus Bogdan.  

Bogdan a mai spus că soția lui a șters pozele cu el de mai bine de un an. 

„Pozele sunt scoase de mai bine de un an de zile, n-am mai postat, nici eu, nici ea, nu are legătură că nu mai suntem împreună sau că ne merge mai rău ca altădată, nu, pur și simplu așa s-a întâmplat. (…) Noi nu am ieșit să spunem nimic pentru că oricum știu că la noi în România presa poate să scrie orice că o ajută legea. (…) Important e să ne fie nouă bine!”. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton