; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_090514_SRC_0304

Bogdan Naumovici, invitatul serii la “Happy show”

14 May 2014

Creatorul şi interpretul celei mai cunoscute reclame din spaţiul publicitar românesc, Bogdan Naumovici, va încerca, diseară, de la ora 20.30, să fie unul dintre agenţii' Serviciului Român de Comedie.

«Happy show»' e una dintre puţinele emisiuni de televiziune în care poți să fii tu însuți. Așa că rolul meu în show a respectat «fișa postului», am fost eu însumi, cu toate fațetele personajului Bogdan Naumovici: publicitar, motociclist şi, mai nou, co-producător al show-ului de entertainment live “Improvshow cu Mihai Bobonete», care reunește echipa națională de improvizație din două în două săptămâni, în cea mai mare sală de la Grand Cinema'.

[Not a valid template]

Cu concursul lui Toni Grecu si al agenților Serviciului Român de Comedie am adus câteva mostre de improvizație în «Happy show», care sunt convins că vă vor distra, mai ales că unii dintre agenți sunt titulari în naționala de improvizație: Cătălin Neamţu, Costel Bojog, Cosmin Natanticu sau Claudiu Maier. În premieră, veți vedea și surpriza pe care băieții mi-au făcut-o, provocându-mă la primul meu exercițiu de improvizație, chiar în emisiune. Sper ca m-am descurcat, spune Bogdan.

Parafrazând titlul emisiunii, publicitarul mărturiseşte că eu am norocul să fiu ușor de «fericit», așa că ultima oară când am fost fericit a fost chiar la filmările «Happy show». Am râs cum râd doar în sală, live, la Improvshow!', încheie el.

Cum s-a descurat Bogdan Naumovici în primul lui rol de improvizaţie, telespectatorii vor afla miecuri, de la ora 20.30, la Happy show', de la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare