Homepage  / Vedete româneşti

Bogdan de la Insula iubirii 2023, dezvăluiri despre noua lui iubită. „Este persoană publică”

Bogdan de la Insula iubirii 2023, dezvăluiri despre noua lui iubită. „Este persoană publică”
6

de Roxana Mirea,

Claudia Florescu și Bogdan Cîrlan au plecat logodiți de la Insula iubirii 2023, sezonul 7. Totuși, după 3 luni după ce s-au încheiat filmările, aceasta s-a despărțit de Bogdan. În momentul de față, el are o nouă iubită. Iată ce a dezvăluit el despre partenera lui actuală.

Bogdan de la Insula iubirii 2023 are o nouă iubită 

În marea finală a show-ului Insula iubirii 2023, de la Antena 1, Bogdan a cerut-o în căsătorie pe Claudia, iar ea a acceptat. La scurt timp după ce s-au întors în țară, ea a pus punct relației. Fanii emisiunii au judecat-o pentru decizia ei, iar ea a transmis un mesaj acid pe Instagram despre întreaga situație.   

Pe de altă parte, situația lui Bogdan nu este chiar neagră. Acesta are acum o altă iubită și a făcut o serie de declarații pe TikTok despre viața lui sentimentală. 

Noua mea iubită mă susține din toate punctele de vedere, dar nu financiar, așa cum poate crede foarte multă lume. Noua mea iubită sau cum vreți voi să-i spuneți mă acceptă fix așa cum sunt eu. A spus că ea nu vrea să mă schimbe cu absolut nimic, că ea s-a îndrăgostit de mine fix așa cum sunt eu. Exact așa cum mă vedeți voi, așa mă vede și ea. Ea mă respectă și mă acceptă fix așa cum sunt eu”, a declarat el. 

bogdan-de-la-insula-iubirii-2023-are-o-noua-iubita-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Iubita lui Bogdan de la Insula iubirii 2023 este persoană publică  

Fani show-ului de la Antena 1 au fost curioși să știe de ce Bogdan nu a publicat, până acum, imagini cu noua lui iubită. Acesta a explicat că partenera lui este persoană publică și nu are voie momentan să pună poze cu ea.  

Nu am voie să pun momentan poze cu iubita mea, pentru că este persoană publică. Când o să fie ok să ne afișăm și să punem pozele respective sau să apărem împreună, atunci o vom face fără nicio problemă, fără regrete, fără nimic”, a mai spus concurentul de la Insula Iubirii 2023. 

@sa.zambim.un.pic #insulaiubirii #insulaiubirii2023 #insulaiubiriisezonul7 #insulaiubirii #foryou #foryoupage #followers #bogdansiclaudia #claudiasibogdan #bogdaninsulaiubirii ♬ sunet original – Ralu

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton