Homepage  / Vedete româneşti

Bogdan Ciudoiu, o nouă întâlnire cu o vedetă din România, în timpul vacanței din Bali. „Onorat să-ți strâng mâna!”

Bogdan Ciudoiu, o nouă întâlnire cu o vedetă din România, în timpul vacanței din Bali. „Onorat să-ți strâng mâna!”
10

de Cătălina Matei,

Se pare că vacanța petrecută de Bogdan Ciudoiu pe tărâmuri exotice a fost una plină de peisaje ca-n filme, dar și de întâlniri speciale. Căci prezentatorul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV a dat întâmplător peste alte vedete din România.

Bogdan Ciudoiu și David Popovici s-au întâlnit întâmplător în Bali

În urmă cu o săptămână, deși se află la mii de kilometri departe de România, Bogdan Ciudoiu s-a întâlnit întâmplător în Bali cu Răzvan Simion, matinalul de la Antena 1, așadar principalul lui adversar din televiziune. Bogdan s-a fotografiat alături de Răzvan și făcut imaginile publice, iar cadrele au fost apreciate de peste șase mii de fani.

12.000 km de casă. Șanse ZERO să se întâmple asta. Și totuși, total la întâmplare. Salut și aici, Răzvan Simion-Neatza. Vă zic, trăim într-o simulare că altă explicație n-am!”, a scris atunci Bogdan Ciudoiu pe Instagram.

Între timp, vacanța lui Bogdan în Bali, unde a petrecut alături de soția sa și de fiica lor Natalia, s-a terminat. Iar la întoarcere, pe aeroportul din Bali, Bogdan Ciudoiu a avut parte de o altă întâlnire specială și întâmplătoate, în același timp.

Bogdan-Ciudoiu-vacanta-in-Bali-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Colegul lui Lili Sadu și al lui Shurubel de la „Vorbește lumea” s-a întâlnit cu David Popovici și iubita lui, Taisia Nițuleasa. Bogdan și medaliatul cu aur la proba de 200 de metri natație de la Jocurile Olimpice de la Paris s-au fotografiat împreună.

Știi că se zice “Nu-ți întâlni eroii că vei fi dezamăgit”? O fi adevărată în cazul multora, dar nu și în cazul lui David. L-am întâlnit în aeroportul din Bali și am rămas impresionat de naturalețea, deschiderea și candoarea lui. Lucruri pe care le știam cumva despre el, dar cuvintele pe care le-am schimbat în cele 4-5 minute mi-au demonstrat că este, într-adevăr, un om special. Onorat să-ți strâng mâna, @chlorinedaddy! Felicitări pentru tot ce faci și tot ce ești! Succes! ”, a scris Bogdan Ciudoiu în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Bogdan Ciudoiu, pasionat de motociclism

Pentru a ajunge cât mai repede de la Radio Pro FM, unde prezintă matinalul, în platoul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, Bogdan Ciudoiu face slalom prin trafic… cu motorul.

Bogdan-Ciudoiu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 10

Dacă vă aflați prin traficul din București, dimineața pe la 10, aveți toate șansele ca, la un semafor, să dați peste Bogdan Ciudoiu „camuflat” corespunzător sub o cască de motociclist. Căci distanța dintre studioul de radio și cel de televiziune se parcurge cel mai eficient pe două roți. De luni până vineri, alarma în reședința familiei Ciudoiu este fixată la ora 05.30, căci Bogdan trebuie să ajungă la radio, unde intră în direct cu ascultătorii de la ora 07.00. După ce părăsește undele FM, se îndreaptă spre platoul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, unde este co-prezentator alături de bunul și vechiul său prieten – de ceva timp și fin!, Shurubel, dar și alături de Lili Sandu.

Sunt pasionat de când mă știu de sporturile cu motor, deci, în mod natural, sunt „vioi”. Dar știu că traficul nu este un loc de joacă, deci țin setea de adrenalină pentru circuit”, ne declara Bogdan Ciudoiu într-un interviu cu ceva timp în urmă.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton