; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate aduc un nou sezon „Jocuri de celebritate” la ProTV

Bobonete, Strunilă și Ipate aduc un nou sezon „Jocuri de celebritate” la ProTV

08 February 2017

Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate sunt mai pregătiți ca oricând să dea startul la un nou sezon „Jocuri de celebritate'. Din 22 februarie, de la 22:30, telespectatorii sunt invitați să râdă alături cei trei și invitații lor speciali.

Paul Ipate, Mihai Bobonete și Octavian Strunilă aduc un nou sezon „Jocuri de celebritate' la ProTV

Sufrageria lui Bobonete a fost pregătită până la cel mai mic detaliu pentru a găzdui noi invitați și multe probe noi, care să le pună în dificultate și să le dea noi motive de distracție pentru a ajunge în runda finală.

Octavian Strunilă: „Abia aștept să înceapă noul sezon să vedeți și voi cât de tare am râs și ne-am distrat! Mă bucur mult că oamenii care ne trec pragul sunt deschiși și s-au obișnuit cu formatul. Au înțeles că emisiunea aceasta este distracție pură! Vin cu sufletul deschis și sunt gata pentru orice provocare!'.

Paul Ipate: „Mai e puțin și începem noul sezon la care am muncit foarte mult, dar ne-am distrat și mai mult! Avem invitați numai unul și unul, care și-au lăsat inhibițiile la ușă și au intrat în jocul nostru total. Ce a ieșit acolo, vedeți de pe 22 februarie'.

La două mâini, Mimează dacă poți, Ce ai în program?, Tutuet, Vezi ce spui!, sunt doar câteva dintre probele care le vor da bătăi de cap vedetelor și vor stârni hohote de râs, din 22 februarie, la ProTV.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole: După ediția specială de Crăciun, „Jocuri de celebritate' se pregătește de Revelion

Nou la Pro TV: „Jocuri de celebritate' cu Bobonete, Strunilă și Ipate

Bobonete și Cabral sunt gata de startul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare