; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bobonete si Cabral

Bobonete și Cabral, gazdele „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV

24 December 2014

Bobonete și Cabral sunt cele două gazde ale show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', emisiune pe care Pro TV se pregătește să o lanseze la începutul anului viitor.

21 de zile, 12 vedete participante și 2 gazde vor fi „actorii' show-ului ce va fi difuzat de Pro TV.

Cei doi au plecat deja spre Africa de Sud, locul unde va fi filmată emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.

Bobonete si Cabral

Mihai Bobonete, om de televiziune și actor de stand-up comedy român, este cunoscut publicului ca urmare a interpretării rolului Bobiță din serialul de comedie românesc de la Pro TV, Las Fierbinți.

Mihai Bobonete: „Sunt foarte încântat de propunerea venită din partea Pro TV de a găzdui o astfel de emisiune. Recunosc faptul că știam de ceva vreme despre acest format, pentru că urmăream pe internet varianta britanică și chiar mă gândeam dacă vreodată se va difuza și la noi un astfel de reality show.'

Cabral: „Sunt celebru, scoate-mă de-aici!' este genul de proiect care face valuri. Este o emisiune greu de produs, cu sarcini dificile pentru toți cei implicați, de la prezentatori și echipă și până la concurenți. Deja suntem în priză, avem multe de pus la punct, dar suntem foarte optimiști pentru că echipa cu care plecăm peste mări și țări este una de profesioniști. Desigur, născut și crescut fiind în Berceni… mă gândesc cu groază la toate târâtoarele, zburătoarele și mergătoarele africane. Cu toate că aparențele te-ar putea înșela, eu sunt făcut să supraviețuiesc în Carpato-Danubiano-Pontic, nu în jungla africană!'

Despre format:

Sunt celebru, scoate-mă de aici!' va fi în primul rând un test de supraviețuire pentru 12 vedete care trebuie să lase deoparte stilul de viață somptuos pentru o experiență extremă în unul dintre cele mai neprimitoare locuri – jungla. Întreaga perioada participanții vor fi filmați în permanență. Participanții trebuie să doarmă sub cerul liber, să facă duș folosind cascada din apropiere, să renunțe la orice fel de contact cu lumea exterioară și la tabieturile care de obicei le fac viața atât de plăcută. Ei vor fi nevoiți să se adapteze condițiilor austere din jungla africană, îndeplinind sarcini zilnice pentru a-și asigura supraviețuirea atât a lor, cât și a celorlalți participanți.

Publicul este singurul care hotărăște, prin vot, cine pleacă și cine rămâne în show, în funcție de preferințe. De asemenea, în primele episoade, tot publicul este cel care votează concurentul care îndeplinește sarcina zilnică. Pe măsura ce show-ul avansează, concurenții încep să fie eliminați, unul singur rămânând câștigător și primind titlul de Rege sau Regină a junglei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare