; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

JAKE SHORT, CHINA ANNE MCCLAIN, SIERRA MCCORMICK

“Boboci isteţi”, în aşteptarea lui Moş Crăciun

24 December 2013

JAKE SHORT, CHINA ANNE MCCLAIN, SIERRA MCCORMICKChina Anne McClain din „Boboci isteţi', serialul difuzat zilnic de Disney Channel, vrea de la Moş Crăciun doar o pereche de tenişi.

Cum sărbătoreşti Crăciunul ?

Crăciunul este UN MARE eveniment la mine acasă! Iubim Crăciunul. Cu toate acestea, nu îl considerăm ca fiind un eveniment atât de important doar pentru că este vorba de cadouri. Sunt ani în care nu ne facem cadouri deloc. Doar pregătim mâncare aleasă şi petrecem timp de calitate împreună. Este o sărbătoare mare pentru noi, deoarece suntem creştini, aşa că încercăm întotdeauna să ne simţim grozav împreună.

Îţi decorezi casa de Crăciun?

Întotdeauna avem o mulţime de decoraţiuni amuzante acasă de Crăciun. Cel mai important este, însă, bradul de Crăciun; în fiecare an cumpărăm unul. Nu contează dacă ne luăm cadouri sau nu, mereu avem acel brad de Crăciun mare pe care îl împodobim împreună. Este o tradiţie de familie grozavă pe care toţi o iubim.

Ce mâncăruri serviţi, de obicei, în ziua de Crăciun?

Pregătim foarte multă mâncare de Crăciun. E delicioasă! Întotdeauna avem carne de curcan şi de pui. Nu mă întreba de ce avem nevoie şi de curcan, şi de pui, dar avem din amândouă. Pe post de desert, întotdeauna pregătim plăcintă de cartofi dulci. Mama mea face cea mai bună plăcintă de cartofi dulci din întreaga lume!

Ce îţi doreşti de Crăciun anul acesta? Ce e pe primul loc în lista ta de cadouri  la care visezi?

În acest an, mi-aş dori cu adevărat o pereche de pantofi de Crăciun. Nu am nicio pereche de tenişi şi chiar am nevoie de unii, pentru că sunt foarte confortabili. M-am cam săturat de vechii mei tenişi, şi tocmai de aceea mi-ar plăcea să primesc unii noi.

Cât de mult te bucuri de venirea Anului Nou ?

Şi trecerea în Noul An este mereu distractivă. Întotdeauna stau trează până la miezul nopţii, indiferent de ce am de făcut a doua zi. Nu contează dacă trebuie să merg la muncă sau orice altceva, mereu le spun părinţilor mei: “Mamă, tată … Vă rog să mă lăsaţi să stau trează până la miezul nopții. Vă rog!'. Noi sărbătorim trecerea în fiecare Nou An – şi e întotdeauna o binecuvântare.

Cum ar arăta petrecerea de Revelion perfectă pentru tine?

Simplu! Revelionul perfect ar trebui să vină cu muzica bună, momente distractive, dar şi cu toţi prietenii şi familia mea. Am cei mai amuzanţi prieteni din lume şi îmi place mult cum reuşesc ei să mă binedispună. Mâncarea bună este, cu siguranță, printre primele lucruri din lista mea. Mmmm…

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare