; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bobby Brown

Bobby Brown s-a întors la clinica de dezintoxicare

15 August 2012

Cântărețul Bobby Brown e din nou internat într-o clinică de dezintoxicare, a declarat chiar soția acestuia, Alicia Etheredge, citată de UsMagazine. Conform acesteia, Brown „se simte foarte bine' și răspunde pozitiv tratamentului primit de la medici.

Bobby Brown, care a fost soțul lui Whitney Houston între 1992 și 1997, duce deja de mai mulți ani o luptă cu dependența de alcool. Conform Radar Online, artistul R&B, în vârstă de 43 de ani, e internat pentru a scăpa de dependență, dar Etheredge nu a confirmat că e vorba de „dependența de băuturi alcoolice'.

După moartea lui Houston, în februarie 2012, Brown a negat toate acuzațiile care spuneau că el ar fi fost de vină pentru destinul tragic al fostei sale soții.
„Cred că oricine ne-a cunoscut, dacă cineva chiar a petrecut timp alături de noi… ei ar trebui să știe ce simțeam unul pentru celălalt. Ei ar fi conștienți că eram foarte fericiți', a spus Bobby Brown, în aprilie 2012, într-un interviu pentru publicația Today.
Bobby Brown, care are o fiică din relația sa cu Whitney Houston, pe Bobbi Kristina (19 ani), s-a căsătorit cu Etheredge într-o ceremonie intimă în Hawaii. Cei doi au fiu împreună, pe Cassius (3 ani), iar Brown mai are încă trei copii din relații anterioare (Landon, 23 de ani; La’Princia, 22 de ani; Bobby Jr., 19 ani).
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare