; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bobby Brown, scandal la ceremonia lui Whitney

19 February 2012

În timp ce familia, prietenii și mulțimea de fani i-au adus un omagiu lui Whitney Houston în cursul zilei de ieri, înainte de înmormântare au apărut zvonuri despre un anumit bărbat care nu a fost bine primit la ceremonie. Vorbim desigur de Bobby Brown, care a și iscat un scandal, scrie People.com.

Chiar dacă obținuse dreptul de a participa la funeraliile fostei sale soții, se pare că Brown nu a înțeles bine condițiile în care primise invitația. Conform tmz.com, cântărețul de 43 de ani s-a enervat când a aflat că nu avea unde să îi așeze pe cei nouă oameni alături de care venise.

„Am fost așezați de către cei de la securitate și apoi am fost rugați să ne mutăm de trei ori. Nu pot să înțeleg de ce s-au purtat așa cu membrii familiei mele', a spus Brown.

Situația s-a înrăutățit atunci când Bobby Brown a aflat că nu are voie să-și vadă fiica, pe Bobbi Kristina, aflată în aceeași incintă, cu doar două rânduri de scaune mai în față.

„În această zi trebuia să îi aducem un ultim omagiu lui Whitney. Mă îndoiesc că ea ar fi vrut să se întâmple una ca asta', a zis cântărețul.

Aretha Franklin nu a mai cântat

Aretha Franklin, nașa de botez a lui Whitney, a anunțat, printr-un comunicat de presă, că nu va mai participa la înmormântarea artistei, și nici nu va mai susține un recital, așa cum era programat.

„Am avut intenția să fiu acolo. Dar, din păcate, am niște spasme îngrozitoare la mușchii picioarelor. Cu regret, îmi pare foarte rău că nu voi participa la ceremonia lui Whitney', a spus Aretha Franklin.

Citește și:

Vedetele se adună la înmormântarea lui Whitney

Ray J, bărbatul din viața lui Whitney Houston

Chaka Khan ştie de ce a murit Whitney Houston

Whitney Houston a murit înconjurată de pastile

Fiica lui Whitney Houston, dusă de urgenţă la spital

Whitney Houston a murit la doar 48 de ani

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare