; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bobbi Kristina Houston s-a logodit cu fratele ei vitreg

15 March 2012

Bobbi Kristina și fratele ei vitreg Nick Gordon îi dau dureri de cap bunicii lor, Cissy Houston. Cei doi au o relație, și se zvonește chiar că s-ar fi logodit în secret în urmă cu doar câteva zile.

Săptămâna trecută, cei doi tineri au fost filmați în timp ce se sărutau și se țineau de mână în afara unui magazin din orașul american Georgia.

Conform tmz.com, bunica lui Bobbi Kristina a avut o cădere nervoasă atunci când a aflat că nepoata ei îl iubește pe tânărul pe care Whitney îl adoptase, chiar dacă fără forme legale.

Cissy Houston își dorește acum ca Nick Gordon (22) să fie dat afară din casa lui Whitney, și se pare că a început deja formalitățile.

„Krissy a spus că Nick este singura persoană din lume în care are încredere. Ei au o relație foarte strânsă', a spus o sursă citată de femalefirst.co.uk.

Conform aceleiași persoane, tânărul ar fi cerut-o în căsătorie pe Bobbi Kristina pe 10 martie, iar ea nu a ezitat niciun moment să îi dea răspunsul. Nu este de mirare, spun apropiații lor, având în vedere că ei dormeau de ceva vreme în același pat, iar Nick a avut mereu o atitudine protectoare față de „sora' lui mai mică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare