; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Whitney Houston şi Bobbi Kristina

Bobbi Kristina Brown, fiica lui Whitney Houston, în comă indusă

02 February 2015

Bobbi Kristina Brown se află în comă indusă, după ce a fost descoperită în stare de inconştienţă în cada din reşedinţa sa din Roswell, sâmbătă dimineaţă, scrie dailymail.co.uk. Tânăra le-ar fi vorbit celor apropiați de faptul că, în curând, aveau să se împlinească 3 ani de la moartea mamei sale.

Whitney Houston si Bobbi Kristina, Premiile Grammy 2011

Nick Gordon, soţul lui Bobbi Kristina Brown (21), a fost cel care a descoperit-o pe Bobbi Kristina Brown în cadă. Tânăra era cu faţa în jos şi nu prezenta semne vitale.

Poliţia americană a efectuat o percheziţie în reşedinţa tinerei, căutând droguri, dar nu a descoperit astfel de substanţe, potrivit TMZ.com.

În urmă cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cântăreaţă americană Whitney Houston, a fost descoperită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles.

Bobbi Kristina era foarte apropiată de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabilă tragedie pentru ea. La doar câteva zile după decesul cântăreţei, Bobbi Kristina – care avea pe atunci vârsta de 18 ani – a fost transportată de urgenţă la Cedars-Sinai Medical Center, întrucât “se simţea copleşită”, a precizat un prieten de familie, Kim Burrell.

Citește și:

Ray J, bărbatul din viața lui Whitney Houston

Chaka Khan ştie de ce a murit Whitney Houston

Whitney Houston a murit înconjurată de pastile

Fiica lui Whitney Houston, dusă de urgenţă la spital

Whitney Houston a murit la doar 48 de ani

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare