Homepage  / Știri

Bobbi Kristina Brown „e pierdută” şi nu vrea ajutorul nimănui

Bobbi Kristina Brown „e pierdută” şi nu vrea ajutorul nimănui

de Redactia Tvmania

Bobbi Kristina Brown o duce rău cu sănătatea, iar familia ei e îngrijorată. Din păcate, fiica lui Whitney Houston nu vrea să accepte ajutorul nimănui. Din contră, adolescenta neagă că ar avea vreo problemă şi a acceptat să se apuce de muncă, după ce a primit un rol într-un serial american, scrie femalefirst.co.uk.

„Toată lumea îşi face griji pentru Bobbi Kristina. Ea nu vrea să fie ajutată. Este pierdută”, a spus o sursă a cărei identitate nu a fost însă dezvăluită.

Zvonurile unei presupuse logodne între Bobbi şi fratele ei vitreg, Nick, au fost negate de purtătorul de cuvânt al familiei. Cu toate acestea speculaţiile au luat sfârşit, pentru  că tânăra continuă să poarte o bijuterie pe degetul inelar.

Conform unei surse, tânărul ar fi cerut-o în căsătorie pe Bobbi Kristina pe 10 martie, iar ea nu a ezitat niciun moment să îi dea răspunsul. Nu este de mirare, spun apropiații lor, având în vedere că ei dormeau de ceva vreme în același pat, iar Nick a avut mereu o atitudine protectoare față de „sora” lui mai mică.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton