; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

“Serviciul Român de Comedie”, la final de sezon

12 December 2012

Banca Naţională a României caută femeie de serviciu specializată în măturarea banilor, în ultima ediţie a sitcomului „Serviciul Român de Comedie' (SRC).

Diseară, în ultima ediţie a SRC din acest sezon, telespectatorii Pro TV vor vedea de la 20.30 cum se desfăşoară interviul de angajare pentru postul de femeie de serviciu a Băncii Naţionale a României, în care candidatele vor trebui sa îl impresioneze cu abilităţile lor de curăţare pe nimeni altul decât guvernatorul Mugur Isărescu, interpretat de Cosmin Natanticu.

Tot în ultima ediţie a SRC, telespectatorii vor putea vedea la ProTv cum filmarea unei reclame la chipsuri se transformă într-o lecţie de publicitate comică, atunci când regizorul frenetic (Mihai Bobonete) nu reuşeşte cu niciun chip să-i facă pe actorii derutaţi să îi înţeleagă indicaţiile scenice.

Familia Pompa se întoarce miercuri seara la Serviciul Român de Comedie', când Miki (Jojo) urmează să fie petiţă de un fotbalist de la FC Vaslui. Nici nu apucă bine blonda să se bucure că se mărită, că tot aranjamentul se duce de râpă atunci când află că fotbalistul a fugit la Vaslui cu maseuza filipineză.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare