; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Blondele lui Negru fac cariera

03 November 2008

Dan Negru se intoarce la Antena 1 cu emisiunea “Te pui cu blondele?”, pentru care a selectat 50 de femei din toata tara. El ne mai promite si o editie speciala, in care le va lua la intrebari de cultura generala pe unele dintre blondele faimoase din Romania.

Asemenea patronului Playboy, Hugh Hefner, Dan Negru reintra in perioada lui blonda, pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii “Te pui cu blondele?”. Astfel, prezentatorul de la Antena 1 le ofera blondelor o noua sansa sa demonstreze ca bancurile despre ele sunt complet nefondate. Pentru ca acest experiment sa reflecte cat mai fidel realitatea, Dan Negru spune ca a incercat, pe cat posibil, sa faca portretul robot al blondei din Romania. “Am incercat sa gasim o medie ca atitudine, stil, inaltime, greutate, dar mai ales inteligenta. In plus, blondele vin din zone mult mai diversificate. Acum ramane sa aflam daca tipul asta de femeie reuseste sa darame prejudecata ca toate blondele sunt limitate intelectual. Asta e pariul sezonului”, spune vedeta de la Antena 1.

Sase ore de machiaj
Desi Dan Negru se afla intr-o ipostaza care, cu siguranta, atrage invidia multor barbati, acesta spune ca meseria lui nu se aseamana, nici pe departe, cu o plimbare prin parc. “Realizarea unei singure emisiuni implica o armata de oameni, echipa redactionala care trebuie sa tina in frau 50 de femei, toate frumoase, unele inteligente. De asemenea, inseamna gasirea unor intrebari de cultura generala in care sa se regaseasca toata lumea care priveste show-ul”. Cei care inca il mai invidiaza pe prezentatorul Antenei 1 trebuie doar sa-si aminteasca cum este sa astepti dupa o singura femeie care se machiaza, Dan Negru fiind nevoit sa astepte dupa 50 de reprezentante ale sexului frumos pentru a putea sa inceapa filmarile. Cat dureaza tot procesul? “Enorm!!! Cateva ore bune. Multe dintre ele vin cu machiore personale. Dar niciodata machiajul n-a durat mai putin de 6 ore”, raspunde Dan Negru.

de Cristian Horga

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare