Homepage  / Vedete româneşti

Blondă, șatenă sau roșcată? Adela Popescu le-a încercat pe toate! Cum o preferă soțul Radu Vâlcan

Blondă, șatenă sau roșcată? Adela Popescu le-a încercat pe toate! Cum o preferă soțul Radu Vâlcan
11

de Vasilica Rogozanu,

Adela Popescu (37 de ani) sărbătorește în 2024 20 de ani de la debutul ei pe micul ecran. În septembrie 2004, pe când avea doar 17 ani, tânăra Adela juca rolul de debut în prima telenovelă românească, „Numai iubirea”.

Fotografii de colecție cu Adela Popescu

Adela Popescu era o frumoasă adolescentă blondă care făcea echipă pe micile ecrane de la Acasă cu actorul Dan Bordeianu.

Adela Popescu, la 17 ani, în „Numai iubirea” (Acasă)

„Eram convinsă că sunt cel mai norocos om de pe Pământ, şi acum cred asta. Deşi nu-mi dădeam seama de amploarea pe care avea să o ia acest proiect faptul că munceam, mă întreţineam singură, întâlneam actori mari, era pentru mine o mare binecuvântare”, ne-a povestit ea acum câțiva ani despre rolul de debut.

blonda-satena-sau-roscata-adela-popescu-le-a-incercat-pe-toate-cum-o-prefera-sotul-radu-valcan-foto-de-colectie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Adela și-a schimbat lookul la fiecare nou proiect

În cei aproape 20 de ani de la debutul ei, Adela a schimbat personajele în telenovele, apoi s-a mutat la Pro TV, unde a făcut emisiuni cunoscute, precum „Vorbește lumea” și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Lookul ei s-a schimbat iar.

Nu doar emisiunile și statutul matrimonial al actriței, măritată acum cu Radu Vâlcan și mamă a trei băieți, s-au schimbat în acești ani. Adela Popescu ne-a vrăjit și cu desele ei schimbări de look.

În „Aniela” a fost mai apropiată de nuanța naturală a părului ei

Pentru serialele de la Acasă, Adela Popescu a fost nevoită să-și schimbe adesea părul. Adela a fost, pe rând, blondă (de cele mai multe ori), dar și șatenă și roșcată!

Adela Popescu, în „Iubire și onoare”

Pentru rolul din telenovela exotică „Iubire și onoare”, unde avea rol negativ și pe platourile căruia s-a îndrăgostit de Radu Vâlcan, Adela s-a vopsit roșcată. A mai fost, de-a lungul anilor, fie tunsă bob, fie cu șuvițe.

blonda-satena-sau-roscata-adela-popescu-le-a-incercat-pe-toate-cum-o-prefera-sotul-radu-valcan-foto-de-colectie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 11

Cum o preferă Radu Vâlcan pe Adela Popescu

Și până să ne decidem noi cum ne place mai mult, Adela a dezvăluit acum ceva vreme ani, pentru TVmania, cum o preferă soțul ei, Radu Vâlcan.

Adela Popescu e căsătorită cu Radu Vâlcan din 2015

„Eu nu am o problemă cu schimbările, Radu mi-a spus că lui îi place cel mai mult cum îmi stătea cu părul natural. Aşa că orice e posibil…”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton