; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Blonda lui Kutcher dă detalii despre noaptea lor de amor

13 October 2011

Sara Deal, femeia cu care se zvonește că Ashton Kutcher ar fi înșelat-o pe Demi Moore, în urmă cu câteva săptămâni, a apărut în lumina reflectoarelor și a dat deja presei mai multe informații despre noaptea petrecută cu proaspătul actor din „Doi bărbați și jumătate'.

Modelul în vârstă de 22 de ani a declarat pentru ziarul britanic „Sun' că ea și Ashton au avut relații intime de două ori în cursul dimineții pe 24 septembrie, scrie People.com. Totul ar fi avut loc în urma unei petreceri pe care Ashton a organizat-o în camera sa de hotel din San Diego.

„Totul a fost foarte natural. Ne-am simțit foarte bine. Lucrurile au venit de la sine. A fost plăcut, fără să fie ciudat. Eram atrasă de el și el era atras de mine', a fost declarația Sarei Leal.

Ea a adăugat că a fost mulțumită de performanțele lui Ashton. „Am stat împreună multă vreme. Vreo două ore'.

Leal a spus că starul din „Two and A Half Men', care este însurat de șase ani cu actrița Demi Moore, i-ar fi povestit că este despărțit de soția lui.

Regretă că s-a culcat cu Ashton

„Țin minte că ultimul lucru pe care l-a spus este că a făcut o treabă bună', a declarat tânăra. Ea a continut: „Ne-am trezit și el purta un halat. El s-a dezbrăcat și eu l-am întrebat <> și el a răspuns <>', a povestit Sara Leal.

Deși se laudă cu toată întâmplarea din camera de hotel, Sara Leal a declarat că regretă că s-a culcat cu Ashton Kutcher.

„Nu am plănuit să se întâmple asta, pur și simplu așa a fost să fie. Dacă aș fi știut de la început că el avea o căsnicie fericită, nimic din toate astea nu s-ar mai fi întâmplat', a spus Sara Leal.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare