Homepage  / Telenovele

Fernando Colunga, despre rolul din „Blestemul”, noua telenovelă de la Acasă. „Sunt foarte, foarte fericit”

Fernando Colunga, despre rolul din „Blestemul”, noua telenovelă de la Acasă. „Sunt foarte, foarte fericit”
9

de Mioara Tronaru,

De miercuri, 29 mai, de la ora 13.00, iar apoi, luni-vineri, de la ora 14.00, la Acasă avem întâlnire cu Fernando Colunga. Actorul mexican deține rolul principal în noua producție Televisa „Blestemul”, în care o are ca parteneră pe îndrăgita Marlene Favela.

Frumoasa, bogatul și „Blestemul”

Beatriz Almazán (Marlene Favela, pe care o știm din „Pasiune și putere”, „Legea iubirii”, „Patimile inimii”) este o mamă singură care, după moartea soțului ei, s-a dedicat cu totul creșterii celor doi copii.

Dar viața ei intră pe un făgaș misterios și chiar un pic înfiorător când îl întâlnește pe puternicul milionar Enrique de Martino (Fernando Colunga, care și-a încântat fanii în producții precum „Pasiune şi putere”, „Îţi ordon să mă iubeşti!”, „Uzurpatoarea”, „Sărmana Maria”), cu care acceptă să se mărite. La scurtă vreme după ce se mută în casa lui De Martino, Beatriz descoperă că noul ei soț este de fapt un vrăjitor care slujește o entitate diabolică și care și-a obținut enorma avere de care se bucură cu ajutorul magiei negre.

„Blestemul”/„El maleficio” (2023) este prima adaptare după iconica telenovelă omonimă din 1983, scrie People en Español. Povestea se învârte în jurul vieții lui Enrique de Martino, om de afaceri de succes și cu sex-appeal, dar misterios și înconjurat de un secret foarte bine păstrat.

Fernando ColungaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În contrast cu el, Beatriz Almazán este o femeie cu o inimă generoasă și dedicată familiei. Întâlnirea dintre ei pare orchestrată chiar de soartă și îl va face pe Enrique de Martino să își dea seama că cel mai puternic „blestem” este iubirea.

Fernando Colunga are o carieră impresionantă

Fernando Colunga (58 de ani) este unul dintre cei mai emblematici actori din panoplia Televisa. Pentru zeci de ani, actorul mexican a apărut în numeroase telenovele – „Uzurpatoarea” (1998), „Îţi ordon să mă iubeşti!” (2012), „María la del Barrio” (1995), „Esmeralda” (1997), „Stăpâna” (2010), „Amor real” (2010) – care i-au adus statutul de cel mai de succes și mai iubit actor de pe micile ecrane.

În 2016, după ce a apărut în „Pasiune şi putere” (difuzată la noi de Acasă), Fernando Colunga a părăsit Televisa. Dar apoi, după 7 ani, s-a reîntors, într-o producție din seria antologică Fábrica de Sueños, care reface pentru noua generație cele mai bune telenovele din istoria genului. „Sunt foarte fericit. Știți că aparțin familiei Televisa, așa că pot să vă spun că e ca un ciclu care s-a redeschis când m-am întors și mi-am revăzut toți prietenii și toți oamenii pe care-i iubesc. Sunt foarte, foarte fericit”, a declarat Colunga pentru Televisa Espectáculos.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton