; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Man Who Killed Don Quixote 2

Blestemul lui Don Quixote continuă să-l urmărească pe Terry Gilliam și după ce a terminat filmul

09 May 2018

În timp ce se pregătea să-și prezinte „The Man Who Killed Don Quixote', care va fi filmul de închidere al Festivalului de la Cannes, legendarul cineast Terry Gilliam (77 de ani) a fost victima unui accident vascular cerebral la Londra în weekendul trecut, anunță site-ul Nice Matin.

După ce a încercat să filmeze „The Man Who Killed Don Quixote' aproape 20 de ani (întreaga poveste a peliculei blestemate o puteți citi aici), Terry Gilliam a reușit să-și ducă la bun sfârșit proiectul. Dar nu chiar „la bun sfârșit'. Filmul este acum obiectul unui proces lansat de producătorul Paulo Branco, care susține că are drepturile pe el și care a atenționat Festivalul de la Cannes că nu poate difuza pelicula. Procesul are loc astăzi și, deși Cannes-ul îl susține pe Gilliam și a declarat că nu este intimidat de amenințări, încă nu se știe dacă „The Man Who Killed Don Quixote' va închide festivalul francez.

Peste toate acestea, se suprapune acum și accidentul vascular cerebral al cineastului, cunoscut pentru „Brazil', „Armate celor 12 maimuțe' sau „Bandiții timpulu'. Chiar dacă Terry Gilliam pare în afara oricărui pericol, medicii estimează că sosirea sa la Cannes este compromisă, indiferent dacă filmul va fi sau nu proiectat pe Croazetă.

Puteți vedea aici trailer-ul filmului „The Man Who Killed Don Quixote':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare