; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Blanca Soto şi Aaron Diaz, mai mult decât colegi?

20 February 2012

Surse de pe platourile de filmare de la telenovela El Talisman', în care cei doi actori joacă în prezent, spun că între ei s-ar fi înfiripat ceva.

Blanca Soto i-a impresionat pe producătorii de telenovele cu interpretarea din Eva Luna' (transmisă şi la noi de postul Acasă) şi a primit imediat rolul principal într-un nou serial intitulat El Talisman', care a început să fie difuzat în America pe 30 ianuarie.

În acest nou proiect, Blanca le dă replica actorilor Rafael Novoa şi Aaron Diaz. De altfel, Aaron face primul său rol negativ notabil din carieră: el este Antonio, un tip cinic şi ipocrit, care se joacă cu sentimentele mai multor femei. El vrea să o cucerească şi pe Camila (Blanca Soto), un inginer agronom, care îl iubeşte pe Pedro (Rafael Novoa)

Anul trecut, o dată cu începerea filmărilor, au început să circule zvonuri că Blanca şi Aaron ar avea o idilă. Cei doi actori au negat acest lucru, spunând că sunt doar buni prieteni.

Chiar şi aşa, premizele să se nască o poveste de dragoste între cei doi chiar există. Blanca (33 de ani) are nevoie de un umăr pe care să plângă după fostul ei soţ, Jack Hartnett, care i-a fost infidel, în timp ce Aaron (29 de ani) încearcă de câteva luni să-şi refacă viaţa după divorţul de Kate del Castillo.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare