; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Blanca Soto, sexy la premiile “Lo Nuestro”

21 February 2012

La Gala Premiilor Lo Nuestro' de anul acesta au participat numeroase actriţe de telenovele cunoscute publicului de la noi, printre care Dulce Maria, Scarlet Ortiz, Elizabeth Gutierrez, Danna Garcia, dar şi debutanta în telenovele Blanca Soto, protagonista telenovelei Eva Luna' de la Acasă.

Gala a avut loc la Miami pe 16 februarie, iar cei mai premiaţi artişti au fost Shakira (care nu a fost prezentă la eveniment, dar care a fost desemnată artista anului), Prince Royce şi grupul Intocable.

Cunoscutul rapper Pitbull a înnebunit publicul urcând pe scenă şi cântând alături de Chris Brown, care s-a îmbrăcat în pilot de avion.

Spectacolul a fost transmis de Televisa şi prezentat de actorii de telenovele Jacqueline Bracamontes şi Eduardo Santamarina.

În ceea ce priveşte ţinutele, vedetele au apelat la creatori latino. Jacqueline a purtat o rochie argintie creată de designerul ei preferat (care i-a făcut şi rochia de mireasă), Nicolas Felizola, în timp ce Blanca Soto a avut o rochie marca Rosita Hurtado şi o coafură retro.

Citește și:

Blanca Soto şi Aaron Diaz, mai mult decât colegi?

Vedeţi aici cum au arătat actriţele din telenovele la Premiile Lo Nuestro':

scarlet-ortiz-5_290x580_63

Picture 1 of 6

Scarlet Ortiz


 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare