; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Blanca soto 1

Blanca Soto revine la telenovele după o absență de 4 ani. Toate detaliile despre noua producție Telemundo

04 September 2019

În 2015, după ce a terminat filmările sezonului doi al producției Telemundo „Senora Acero', Blanca Soto a deics să se îndepărteze pentru un timp de spațiul public și de actorie. Actrița a așteptat proiectul potrivit pentru a se putea întoarce pe micile ecrane, iar după patru ani în care a lipsit a apărut și acest nou proiect. 

„Prima oară când am citit scenariul am rămas fascinată de poveste. Nu mă puteam opri din citit și eram plăcut surprinsă de distribuția aleasă', a declarat Blanca Soto (40 de ani) despre noul thriller în care joacă, „No te puedes esconder'. Aceasta va fi protagonista producției alături de actorul de origine spaniolă Eduardo Noriega. Telenovela va avea premiera în Mexic pe 30 septembrie. 

Blanca Soto o va juca pe Monica, o femeie care decide să fugă din Mexic alături de fiica sa Natalia (Samantha Siqueiros), pentru a scăpa de trecutul său de o rețea criminală și de un soț violent. După ce se stabilesc în Madrid cu noi identități și protejate de programul federal de protecție, cele două încep să își refacă viețile. Acolo vor cunoaște un fost polițist, devenit asasin în serie  și cu un politician corupt. Fără să știe, cei patru sunt legați de adevăruri care le vor pune pe parcurs viața în pericol. 


 

„Oportunitatea de a o interpreta pe Monica, o femeie puternică, în stare să facă chiar și imposibilul pentru familia sa este ceea ce îmi place cel mai mult în meseria mea de actriță. Trebuie să arătăm momentele cele mai întunecate pentru a putea vedea frumusețea din spate', povestește Blanca Soto. 

Din distribuția telenovelei „No te puedes esconder' mai fac parte actori precum Ivan Sanchez sau Gabriel Porras. 

 

Serialul ajunge și pe Netflix 

Potrivit celor de la diezminutos.es producția Telemundo va ajunge și pe platforma celor de la Netflix la sfârșitul acestui an. Vestea a fost dată de producători și distribuție în cadrul ediției Xi al festivalului FesTVal de Vitoria. 

Proiectul ce va fi un thriller va avea multă acțiune cu personaje care dețin multe secrete, iar dorința celor de la Telemundo a fost să dărâme frontiere și să lucreze la o producție în care sunt implicați actori mexicani, cât și de origine spaniolă.

„Scopul a fost de a uni în cadrul unui serial lumea hispanicilor și Spania și să avem în distribuție și actori spanioli', a declarat Marcos Santana, președintele Telemundo, 

Acesta a menționat în cadrul festivalului că filmările pentru producția „No te puedes esconder' au avut loc în Mexic timp de 18 săptămâni și în Madrid și împrejurimi timp de 15 săptămâni. 

 

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare