; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Blanca Soto: Guy Ecker ştie să sărute

20 January 2012

Blanca Soto, o fostă Miss Mexic transformată în actriţă, este protagonista noii telenovele de la Acasă, Eva Luna', difuzată în fiecare seară de la 20.30. Soto profită la maximum de experienţa iubitului ei din serial, Guy Ecker, ale cărui sărutări le-a apreciat din plin, scrie revista TV Satelit care apare pe piaţă sâmbătă, 21 ianuarie.

Blanca (33 de ani) şi Guy (53 de ani) s-au înţeles foarte bine la filmările de la Eva Luna', actriţa declarând că săruturile lui Ecker au fost memorabile'. Chimia dintre ei se vede din plin când le dă viaţă personajelor Eva şi Daniel.

Ea este angajată ca asistentă în casa iubitei lui Daniel, Victoria (Vanessa Villela), şi devine fără să vrea obiectul rivalităţii între fratele Victoriei, Leonardo (Julian Gil), şi Daniel. Fiecare dintre cei doi bărbaţi încearcă să o cucerească în stilul lui caracteristic pe Eva, dar din motive diferite.

Dacă pe plan personal lui Ecker îi merge foarte bine – este căsătorit din 2000 cu Estela Sáinz, cu care are trei copii -, Blanca a anunţat în noiembrie 2011 despărţirea de soţul ei, actorul Jack Hartnett.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare