; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Blake Lively va juca rolul unei asasine în thriller ul „The Rhythm Section”

Blake Lively va juca rolul unei asasine în thriller-ul „The Rhythm Section”

13 July 2017

Blake Lively ne va surprinde în ipostaza de asasină în thriller-ul „The rhythm section'. Actrița a fost cooptată în noul proiect al lui Michael G. Wilson și Barbara Broccoli,  producătorii din spatele peliculei „James Bond'.

Conform celor de la Variety, Lively urmează să joace rolul lui Stephanie Patrick, o asasină care dorește să răzbune moartea familiei sale. Scopul va fi să îi descopere pe cei care au provocat accidentul de avion în care ar fi trebuit să se afle și ea.

Filmul va fi o adaptare a romanului „The Rhythm Section' scris de Mark Burnell.

“Este interesant pentru noi să colaborăm cu echipa extrem de talentată a regizorului Reed Morano și a actriței Blake Lively, care are o viziune puternică, pentru această poveste foarte convingătoare condusă de un protagonist feminin”, au declarat producătorii Wilson și Broccoli.

Filmul urmează să intre în producție în această toamnă și probabil va fi filmat în Statele Unite, Marea Britanie, Irlanda, Spania și Elveția.

Cea mai recentă apariție a actriței a fost în filmul „The Shallows'. Totodată, în toamnă va apărea în filmul 'All I see is you', alături de Jason Clarke.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare