Homepage  / Vedete străine

Blake Lively, transformare senzațională în Lily Bloom, personajul ei din „It Ends With Us”. Primele imagini de la filmări

Blake Lively, transformare senzațională în Lily Bloom, personajul ei din „It Ends With Us”. Primele imagini de la filmări

de Roxana Mirea,

Blake Lively a trecut printr-o schimbare de look senzațională pentru a intra în pielea noului ei personaj, Lily Bloom. Actrița joacă în filmul „It Ends With Us”, viitoarea adaptare cinematografică a romanului best-seller al lui Colleen Hoover.

Blake Lively, transformare în roșcata Lily Bloom din „It Ends With Us”

„It Ends With Us” începe cu o dezvăluire incendiară. Blake Lively și-a dezvăluit cea mai recentă schimbare de look în primele fotografii din viitoarea adaptare cinematografică a romanului best-seller al lui Colleen Hoover.

Interpretând-o pe roșcata florăreasă Lily Bloom, actrița a ieșit cu o nouă coafură pe platoul de filmare din New York, pe 15 mai. Blake, care și-a vopsit părul roșcat, a purtat, de asemenea, o jachetă fucsia strălucitoare peste un tricou roz pastel și o rochie lungă maro în timp ce filma pe un trotuar, potrivit eonline.com.

La un moment dat, actrița în vârstă de 35 de ani a renunțat la bluza roz pentru a dezvălui detaliul decolteului rochiei pentru o scenă cu colegul ei, Justin Baldoni, care joacă rolul partenerului lui Lily, Ryle Kincaid. În plus, el este și regizorul filmului.

Sora vitregă a lui Blake, Robyn Lively, a fost, de asemenea, văzută pe platoul de filmare, deși nu este clar dacă a fost acolo în vizită sau joacă un rol în film.

Mai multe detalii despre distribuția pentru acest film au fost ținute sub tăcere, deși luna trecută s-a anunțat că actorul Brandon Sklenar din „1923” îl va interpreta pe Atlas Corrigan, fostul iubit și prietenul din copilărie al lui Lily.

Povestea din It Ends With Us

Deși a avut un trecut complicat, Lily Bloom a știut întotdeauna ce viață își dorește. În timp ce locuiește în Boston, ea îl întâlnește pe neurochirurgul Ryle Kincaid și crede că s-ar putea foarte bine să-și fi găsit sufletul pereche”, se arată în rezmatul filmului. „Curând, însă, apar întrebări legate de relația lor și, pentru a complica lucrurile, iubitul ei din liceu, Atlas Corrigan, revine în peisaj, punând în pericol relația ei cu Ryle.”

Nici Blake și nici Justin – care sunt și producători executivi ai filmului – nu au dezvăluit cine o va interpreta pe tânăra Lily. Cu toate acestea, Justin a confirmat pe 19 aprilie că și-au găsit vedeta în urma unei căutări extinse care a inclus un apel la casting deschis pe rețelele sociale.

Publicată în 43 de limbi străine, cartea „Totul se termină cu noi”, care se concentrează pe teme de abuz domestic și se bazează în mare măsură pe propria copilărie a lui Hoover, a devenit cea mai bine vândută carte tipărită din 2022 și a fost pe lista celor mai bine vândute cărți din New York Times timp de peste 90 de săptămâni. O continuare a romanului, intitulată „It Starts with Us” / „Totul începe cu noi”, a fost lansată în octombrie anul trecut. Ambele romane au fost traduse și la noi, la editura Epica.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton