; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Blake Lively şi Ryan Reynolds s-au căsătorit

10 September 2012

După doar un an de relaţie, Blake Lively şi Ryan Reynolds au decis că nu mai merită să aştepte şi au devenit brusc soţ şi soţie! Nunta a avut loc duminică, pe 9 septembrie, în Mount Pleasant, Carolina de Sud, foarte aproape de Charleston, scrie People.

Petrecerea a fost organizată într-un cort alb, iar Florence Welch (din formaţia Florence and the Machine), un bun prieten al vedetei din “Gossip Girl”, a cântat pentru miri şi nuntaţi trei piese live. De muzică s-a ocupat un DJ, iar tortul a fost adus special din alt oraş. Conform surselor citate de People, mama lui Lively şi sora acesteia au fost văzute luând cina cu celebra Bette Midler în weekend.
La începutul lui 2012, Lively şi Reynolds au început să îşi caute o locuinţă în Bedford, New York. Ei au fost văzuţi deseori mergând împreună la sala de gimnastică sau petrecând timp alături de familiile lor în New York, respectiv Vancouver.

Cei doi actori, care au jucat împreună în “Green Lantern” (2011), au fost destul de secretoşi în ceea ce priveşte relaţia lor, deşi Lively (25) a declarat, într-un număr Marie Claire din această vară că “Este în mod cert atrăgător să vezi un bărbat care se îmbracă bine”.

Reynolds (35) a mai fost căsătorit cu Scarlett Johansson, de care a divorţat în 2010, la numai doi ani de la nuntă. Aceasta este însă prima căsnicie pentru starul din “Gossip Girl”, care a mai avut o relaţie cu colegul ei din serial, Penn Badgley (interpretul lui Dan, n.r.).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare