; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Blake Lively şi Leo DiCaprio sunt fericiţi, dar separaţi

07 October 2011

Nu a trecut mai mult de o săptămână de la despărţirea lor pentru ca Blake Lively şi Leonardo DiCaprio să-şi găsească alte jumătăţi. Presa vuieşte deja despre alte două relaţii pe care actorii le-ar fi început imediat ce şi-au spus adio'.

Starul din serialul Gossip Girl' a fost văzută în compania colegului de filmări Ryan Reynolds. Tânăra de 24 de ani şi protagonistul din Green Lantern' au fost fotografiaţi de paparazzi de peste Ocean în timp ce se sărutau, scrie Daily Mail. Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu patru zile, în gara din oraşul american Boston.

Se pare că Blake ar fi petrecut weekend-ul alături de Ryan, în apartamentul lui. Un martor a spus că Ryan a condus-o la gară luni dimineaţă, moment în care se vedea clar că este ceva între ei.

S-au sărutat pe peron şi arătau ca un cuplu. Este evident că l-a uitat pe Leo, dar cât de serioasă e treaba cu Ryan? Cine ştie? Blake nu este supărată din cauza despărţirii de Leo', a spus sursa citată.

 

Leo DiCaprio se întâlneşte deja cu un model

Leonardo DiCaprio nu a stat nici el pe tuşă prea mult timp, pentru că a fost deja fotografiat alături de Alyce Crawford, un model australian.

Starul din Titanic' a petrecut mai mult timp în Sydney, datorită filmărilor de la The Great Gatsby'. Aici ar fi întâlnit-o pe Alyce, o fostă concurentă de la emisiunea concurs Next Top Model', ediţia australiană.

O sursă a declarat, pentru ediţia australiană a ziarului Daily Telegraph, că relaţia celor doi durează deja de vreo săptămâni, că el e înnebunit să o vadă şi că au şi reuşit să iasă împreună de câteva ori.

„S-au întâlnit în timpul săptămânii. El face alte lucruri în cursul weekendurilor. Ea l-a vizitat la hotel, dar ei nu au fost văzuţi în public', a spus persoana citată.

Între timp, modelul neagă că ar avea vreo relaţie cu DiCaprio, pe care l-a descris ca un „tip drăguţ'. Ea a mai spus: „Avem foarte mulţi prieteni comuni şi pare simpatic. Suntem doar amici'.

Leonardo DiCaprio şi Blake Lively au format un cuplu timp de doar jumătate de an, timp în care au fost vânaţi de paparazzi. Acum, spun reprezentanţii celor doi, Leonardo şi Blake continuă să fie amici.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare