; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Blake lively

Blake Lively și-a șters postările de pe Instagram și i-a dat unfollow soțului ei

02 May 2018

Actrița Blake Lively și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare după ce și-a șters toate postările de pe Instagram și i-a dar unfollow actorului Ryan Reynolds.

 

 Peste 20 de milioane de persoane o urmăresc pe rețeaua socială aceștia fiind surprinși de deciziile vedetei. Însă nu doar soțul ei a fost pe lista celor care au primit unfollow, ci și celelalte persoane pe care le urmărea, Blake ajungând să urmărească într-un final doar 36 de persoane pe rețeaua de socialziare.

 

De ce și-a șters Blake Lively postările de pe Instagram

Cele 36 de persoane pe care Blake Lively le mai urmărește acum pe Instagram au în comun un lucru: numele. Toate conturile pe care vedeta le urmărește au proprietare care poartă numele Emily Nelson. La descrierea „Bio' a profilului ei, Blake a scris un singur lucru: „Ce s-a întâmplat cu Emily?'. ,

Se pare că motivul acestei mișcări este promovarea noului său proiect thriller-ul „A Simple Favor', regizat de Paul Feig, și bazat pe un roman scris de Darcey Bell. Acțiunea urmărește o vloggeriță pe nume Stephanie, rol jucat de Anna Kendrick, care încearcă să afle adevărul din spatele dispariției celei mai bune prietene ale sale, Emily Nelson (rol jucat de Blake Lively).

În ciuda gurilor rele, cel mai probabil, Blake Lively și-a șters toate postările de pe Instagram pentru a promova filmul care urmează să aibă premiera în luna septembrie a acestui an.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare