Homepage  / Vedete străine

Blake Lively, în mijlocul unui scandal de proporții, care a afectat succesul filmului „It Ends With Us”. Sora ei a reacționat

Blake Lively, în mijlocul unui scandal de proporții, care a afectat succesul filmului „It Ends With Us”. Sora ei a reacționat
19

de Roxana Mirea,

Blake Lively a fost asaltată de un val de critici din cauza modului în care a ales să promoveze filmul „Totul se termină cu noi” / „It Ends With Us”. Toată această situație este foarte apăsătoare pentru soția lui Ryan Reynolds, însă ea se bucură de tot sprijinul celor care o iubesc. Robyn Lively, sora actriței, i-a luat apărarea în mediul online.

Sora lui Blake Lively sare în apărarea actriței 

Sora lui Blake Lively, Robyn Lively, a sărit în apărarea acesteia în timp ce criticile continuă să afecteze succesul ultimului ei film, „It Ends With Us”. Fosta actriță din „Gossip Girl”, care a sărbătorit duminică împlinirea vârstei de 37 de ani înconjurată de prietenii ei și familie, s-a confruntat cu un turneu de presă dificil în perioada premergătoare filmului. 

Blake a fost acuzată că a făcut mai multe comentarii de „fată rea” în timp ce clipuri vechi cu ea au început să circule online. Acum, sora ei mai mare a intervenit, după ce un fan a lăsat un comentariu de susținere pentru Blake.  

Blake Lively, în rochia lui Britney Spears, la premiera „It Ends with Us” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

„Blake este o ființă minunată! Sper că știe că multitudinea de oameni care o iubesc este mult mai mare decât vocile negative. La mulți ani Blake!!!”, a scris o fană pe Instagram. 

Îți mulțumesc pentru asta”, i-a răspuns Robyn. 

Asta e regina mea de ziua ei de naștere! Iubesc această fată, sora mea, cea mai bună prietenă a mea, micuța mea prietenă! Ești unul dintre cei mai buni oameni pe care îi cunosc. La mulți ani”, a fost mesajul transmis de Robyn Lively pentru sora ei.  

Blake Lively, în mijlocul unui scandal  

De când romanul de succes al lui Colleen Hoover a ajuns pe marele ecran, au apărut zvonuri despre presupuse diferențe creative între Blake și Justin Baldoni, regizorul și protagonistul filmului. La scurt timp după aceea, actrița s-a confruntat cu reacții negative majore din cauza mai multor interviuri anterioare, inclusiv unul în care a fost criticată de un reporter care a declarat că a luat în considerare posibilitatea de a renunța complet la jurnalism după ce a avut o interacțiune stânjenitoare cu actrița în 2016. 

În timpul interviului, Lively a făcut un comentariu ironic despre burtica reporteriței Kjersti Flaa, după ce aceasta a felicitat-o pe Lively, pe atunci însărcinată, pentru bebelușul ei. Cu toate acestea, jurnalista nu era însărcinată la momentul discuției lor. 

Lively a fost, de asemenea, criticată la începutul acestei săptămâni pentru utilizarea repetată a insultelor transgender în interviurile anterioare, care au reapărut recent pe fondul zvonurilor privind drama din culise dintre ea și Justin Baldoni, coprotagonistul ei din „It Ends With Us”.   

Sursa Foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton