Homepage  / Vedete străine

Blake Lively, motivul pentru care nu vrea să mai apară în reviste. „Știu că nu e ceva ce ar trebui să spun”

Blake Lively, motivul pentru care nu vrea să mai apară în reviste. „Știu că nu e ceva ce ar trebui să spun”
11

de Roxana Mirea,

Blake Lively este una dintre cele mai îndrăgite și frumoase actrițe din lume. Recent, ea și Hugh Jackman au fost protagoniștii unei ședințe foto pentru numărul din septembrie 2024 al revistei Vogue, iar rezultatul este absolut superb. Totuși, soția lui Ryan Reynolds a mărturisit care este motivul pentru care evită să apară în reviste.  

De ce nu-i plac ședințele foto lui Blake Lively 

Lui Blake Lively nu-i plac ședințele foto. De-a lungul anilor, actrița în vârstă de 36 de ani a fost votată cea mai dorită femeie din lume și a apărut pe mai multe liste cu cele mai frumoase femei din toate timpurile. De asemenea, a strălucit în mod repetat pe covorul roșu. Cu toate acestea, Lively dezvăluie pentru Vogue că nu-i plac ședințele foto pentru că este „prea timidă”. 

Sunt o persoană foarte timidă, așa că nu-mi place să fac ședințe foto, serios”, spune ea pentru sursa menționată anterior. „Pentru că atunci când joc, joc un personaj. Și eu nu… nu mă simt foarte confortabil în fața camerei. Este o parte din motivul pentru care nu vreau să apar în reviste. Știu că nu e ceva ce ar trebui să spun – vreau să spun, aceasta este cred că prima copertă pe care am făcut-o în patru ani. Pentru că sunt prea timidă.” 

Blake Lively și Hugh Jackman, superbi pe coperta Revistei Vogue 

Blake Lively nu își lasă timiditatea să se vadă în fața camerei. Pentru numărul din septembrie 2024, ședința foto a actriței din „It Ends with Us” a fost regizată și fotografiată de celebrul cineast Baz Luhrmann, care a conceput un decor pentru ședința foto a revistei inspirat de regizorul britanic Alfred Hitchcock. Lively apare alături de colegul actor și prieten Hugh Jackman pe coperta Vogue. 

O să mă hazardez și o să spun că Baz este regizorul meu preferat”, spune Blake. „Îl iubesc pe Baz atât de mult. Pentru că el sărbătorește iubirea. Nimeni altcineva nu face dragostea să arate așa.” 

Blake Lively, în rochia lui Britney Spears, la premiera „It Ends with Us” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Lively spune că „viața ei a devenit mai intimă” de când s-a concentrat pe creșterea copiilor ei în ultimii ani și a acceptat mai puține roluri în filme. Ea are patru copii cu soțul Ryan Reynolds – fiicele James, în vârstă de 9 ani, Inez, în vârstă de 7 ani și Betty, în vârstă de 4 ani, și fiul Olin, în vârstă de 1 an.   

Dar când au spus că Baz va regiza ședința foto, m-am gândit, OK, întotdeauna am vrut să lucrez cu Baz. Chiar dacă este vorba doar de o săptămână pentru a face o ședință foto pentru Vogue, tot lucrez cu el”, a adăugat ea.   

La momentul interviului acordat revistei Vogue, Lively se afla la Roma, în timpul producției continuării filmului „A Simple Favor”, încă fără titlu. În aprilie, Lively a fost văzută în Italia purtând o rochie de mireasă pentru continuarea thrillerului, ce a avut premiera în 2018. Henry Golding își va relua rolul lui Sean Townsend alături de Anna Kendrick ca Stephanie Smothers și Lively ca Emily Nelson. 

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton