Homepage  / Vedete străine

Blake Lively, asaltată de un val de critici din cauza filmului „It Ends With Us”. Reacția actriței după acuzațiile aduse de fani

Blake Lively, asaltată de un val de critici din cauza filmului „It Ends With Us”. Reacția actriței după acuzațiile aduse de fani
8

de Roxana Mirea,

Blake Lively a fost asaltată de un val de critici din cauza modului în care a ales să promoveze filmul „Totul se termină cu noi” / „It Ends With Us”. În mediul online, circulă mai multe comentarii potrivit cărora actrița nu a pus accentul pe ceea ce contează cu adevărat, pe tema principală a filmului: violența domestică. Iată ce mesaj a transmis acum Blake Lively. 

Blake Lively, despre violența domestică 

Blake Lively a vorbit despre violența domestică, un subiect prezent în cel mai recent film al ei „It Ends With Us”. Marți, actrița în vârstă de 36 de ani, a atras atenția asupra violenței domestice, un subiect central în noul ei film. Acest lucru vine după ce unii au simțit că Blake Lively evită acest subiect atunci când își promovează filmul. 

Lively a redistribuit mai întâi un clip din interviul acordat BBC News, în care spune că personajul ei, Lily Bloom, „nu este doar o supraviețuitoare și nu este doar o victimă și, deși acestea sunt lucruri importante, ele nu sunt identitatea ei”. Peste filmare, Lively a scris un mesaj lung, pe care l-a început prin a mulțumi „tuturor celor care au venit să arate că oamenii VOR să vadă filme despre femei”. 

„It Ends With Us este o poveste a experienței feminine. Și suntem foarte mândri de asta”, a spus actrița. 

Înainte de a mulțumi din nou tuturor, ea a adăugat: „Am sărbătorit acest film prin care am transmis un mesaj atât de important către toată lumea.”  

La Story, Lively a prezentat statistici privind violența între parteneri, precum și un link către o linie telefonică de urgență și acces la „ajutor imediat”. „Toată lumea merită relații lipsite de violență domestică”, a scris ea. 

De-a lungul turneului de presă al lui Blake Lively, aceasta a primit critici pentru că nu s-a concentrat pe temele serioase ale filmului. În schimb, fanii susțin că Blake Lively dorește ca filmul să fie un eveniment de succes de tip „Barbenheimer”, ea promovând în mare parte „Deadpool & Wolverine”. Soțul ei, Ryan Reynolds, și coprotagonistul său, Hugh Jackman, au fost prezenți chiar și la evenimentele de promovare pentru „It Ends With Us”.  

Tachinări între Brandon Sklenar și Ryan Reynolds Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Blake Lively, asaltată de un val de critici 

În online, Blake a fost criticată pentru faptul că nu a vorbit despre violența domestică, subiectul principal abordat de filmul ei și că ea s-a focusat mai mult pe a promova faptul că Lily, personajul ei, este o florăreasă, încurajând femeile să poarte flori și să meargă să vadă filmul. 

Dar turneul de presă pentru „Totul se termină cu noi” s-a axat oarecum pe subiectul serios al filmului. Justin Baldoni, care îl portretizează pe antagonistul filmului, Ryle Kincaid, a abordat problema violenței domestice în timp ce vorbea despre film. 

Aceasta nu este noaptea mea. Aceasta este o noapte pentru toate femeile pentru care am făcut acest film”, a declarat Baldoni, în vârstă de 40 de ani, pentru ET la începutul acestei luni, la premiera filmului „It Ends With Us”. „Aceasta este o noapte pentru Blake, aceasta este o noapte pentru Colleen”.  

În luna mai, Baldoni a mai declarat pentru ET că a fost profund mișcat de cartea de succes, care l-a ajutat să echilibreze dubla datorie de regizor și actor. El a spus că onorarea supraviețuitoarelor domestice a fost întotdeauna cel mai important lucru pentru el atunci când a făcut filmul.  

Când iubești ceva atât de mult și când ești atins și mișcat de ceva atât de profund cum am fost eu de această carte, totul vine de la sine”, a împărtășit el la acea vreme. „Și cred că ceea ce vine din inimă lovește inima și asta m-a făcut să merg mai departe în tot acest proces, știind că lucrăm la ceva special care are potențialul de a influența milioane de vieți.”   

Sursa Foto: Hepta, profimedia

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton